Ben jij onze nieuwe collega? Building Design Architectuur is een sterk groeiend bedrijf en geregeld op zoek naar versterking. Onze actuele vacatures vind je op deze pagina. Staat jouw droombaan er op dit moment niet bij, maar denk je wel bij ons op de juiste plaats te zijn? Aarzel dan niet om ons een open sollicitatie te sturen. We horen graag van je!

Werken bij
Werken bij

Onze mensen

Werken bij Building Design Architectuur is uitdagend!

Je krijgt de kans om te groeien in verschillende functies, je hebt verantwoordelijkheid voor je eigen werk en je bent onderdeel van een unieke samenwerking tussen verschillende bedrijven in ons karakteristieke pand: Het Spanjaard. Je draagt bij aan synergie, ontwikkeling en kwalitatief hoogwaardige producten. Werken met plezier, we maken er graag een feestje van!

Over ons
  • Irma - Financiële administratie

    "Bij Building Design is geen ongemotiveerde medewerker te vinden. Iedereen is klantgericht en wil het verschil maken. Alle diversiteit binnen Het Spanjaard maakt mijn werk gevarieerd en uitdagend. Ik krijg veel mee van alle gave projecten waarmee Building Design zich bezighoudt. Vooral de korte lijnen en het gezellige team maken dat ik met veel plezier mijn werk doe".

  • Romy - Commercieel Manager

    "Elke dag is het weer een feestje om bij Building Design Architectuur aan het werk te mogen zijn. Het is gaaf om op verschillende onderdelen een bijdrage te mogen leveren. Van verbouw tot nieuwbouw en ook bij ontwikkelingsprojecten".

  • Roy - Bedrijfsleider

    “De unieke veelzijdigheid van Building Design Architectuur binnen Het Spanjaard is mijn grootste motivatie. Met mensen samenwerken aan de realisatie van een gebouw geeft enorm veel voldoening”.