Project 19-229

Schuurwoning met industrieel interieur

Exterieur

Vlak bij de Duitse grens, te midden van een schitterend stukje Twents landschap ligt een perceel dat een prachtige metamorfose zal ondergaan. Op de plek waar onlangs nog een schuur stond, wordt een nieuwe eigentijdse woning gerealiseerd. Daarnaast wordt de bestaande woning op het erf voorzien van nieuwe houten gevel, waardoor het wordt getransformeerd tot schuurwoning. Het totale erf krijgt hierdoor een flinke upgrade, waar de bebouwing een samenhangend geheel vormt dat elkaar versterkt. En met alle natuurlijke elementen die gebruikt worden past het bovendien perfect in het landelijke plaatje.

Interieur

Dit interieurontwerp kan omschreven worden als stoer, modern en industrieel. Een leuk weetje is dat de gevelsteen aan de buitenzijde van de woning (trasraam), is doorgevoerd in het interieur om zo de sfeer van buiten ook weer gedeeltelijk naar binnen te halen en binnen en buiten met elkaar te verbinden.

Omdat de opdrachtgevers houden van kleuren als groen en blauw, wat vrij koude kleuren zijn, was het een uitdaging om toch een warm interieur te creƫren. Maar door het toepassen van een warme houtafwerking heeft het interieur toch de gewenste huiselijke en warme sfeer gekregen.

10 stappenplan

Benieuwd hoe wij proces van uw initiatief tot de uitvoering aanpakken? Aan de hand van een voorbeeldproject leggen we het graag aan u uit in 10 overzichtelijke stappen.

10 stappenplan