Project 19-268

Sfeervolle eigentijdse woning

Exterieur

Deze eigentijdse woning is er een met een moderne detaillering en een warme uitstraling. De dubbele entreepartij in combinatie met de aluminium dakranden en naturel houten accenten geven de woning een duidelijk karakter. Het warme kleurgebruik van deze woning wordt aangevuld met een contrasterende aanbouw.

De achterzijde van de woning is voorzien van een bijzondere, asymmetrische dakkapel. Eveneens aan de achterzijde van de woning creëren grote raampartijen een gevoel van transparantie waardoor er een relatie ontstaat met de tuin.

Interieur

Voor deze woning hebben we zowel het exterieurontwerp als het interieurontwerp mogen verzorgen, waardoor we integraal hebben kunnen ontwerpen. Subtiele overgangen van buiten naar binnen maken dit ontwerp dan ook echt één geheel. Een voorbeeld hiervan is de buitenmuur die is doorgetrokken naar binnen en nu een interieurelement vormt in de keuken.

De keuken en woonkamer zijn van elkaar gescheiden middels een een moderne roomdivider. De doorkijkhaard die hierin verwerkt is zorgt dat deze ruimtes toch verbonden blijven. Door het hele interieurontwerp is gebruik gemaakt van dezelfde materialen waardoor er een mooie eenheid ontstaat.

10 stappenplan

Benieuwd hoe wij het proces van uw initiatief tot de uitvoering aanpakken? Aan de hand van een voorbeeldproject leggen we het graag aan u uit in 10 overzichtelijke stappen.

10 stappenplan