Project 13-105

Moderne woning aan het water

Exterieur

Modern wonen aan het water met de rust en de ruimte van de omgeving. Deze rietgedekte woning is helemaal gemaakt voor zijn omgeving.

De entree van de rietgedekte villa wordt gemarkeerd door een erker die doorloopt tot de verdieping. De zwarte, hout-beklede aanbouw geeft het woonhuis een moderne uitstraling. De witte stucgevels vormen een chique contrast met de antraciet gekleurde gevelpartijen. Door toepassing van horizontale lamellen kan de transparantie naar wens van de gebruikers worden gemodificeerd en de mate van invallend zonlicht worden gereguleerd. De achtergevel is geheel transparant en wordt gekenmerkt door een markante houten kolommen- en dwarsliggerstructuur en zwarte lamellen in de nok.

De ruime entree geeft toegang tot de living en keuken die beiden zicht bieden op de rivier. Het west-georiënteerde kantoor vangt ’s avonds het laatste licht van de ondergaande zon.

10 stappenplan

Benieuwd hoe wij het proces van uw initiatief tot de uitvoering aanpakken? Aan de hand van een voorbeeldproject leggen we het graag aan u uit in 10 overzichtelijke stappen.

10 stappenplan