Project 15-126

Rietgedekte landelijke villa

Exterieur

Ruim wonen in het groen en samen met de architect je droomhuis verwezenlijken: deze opdrachtgevers zagen hun droom werkelijkheid worden. Ze vonden de geschikte bouwkavel, grenzend aan een bestaande bosrand. In de groene omgeving is gekozen voor een passend ontwerp met Gooische stijlkenmerken: een wit landhuis met donkere elementen, een rieten kap en een strak aangelegde tuin. De combinatie van hoge en lage rietlijnen geven de chique villa een bijzonder aanzien. De luxe van het Gooi maar dan in Twente! De woning is landschappelijk ingepast middels een tuinontwerp waarin strakke lijnen, hoogteverschillen en groenelementen elkaar versterken. En aan de achterzijde is een terras gesitueerd met een schitterend zicht op het bos. Dit is baden in luxe.

Interieur

De woning krijgt een eigentijds karakter door contrasten in kleur en materiaal. Dit is in het interieur doorgezet. In elk vertrek zijn de interieurelementen strak vormgegeven en uitgevoerd in donker eikenhout. Het leefgedeelte is voornamelijk gesitueerd aan de zuid-georiƫnteerde tuinzijde. De woonruimten zijn aan elkaar geschakeld door middel van interieurelementen. De centraal gelegen eetkamer wordt van de keuken gescheiden door middel van schuifdeuren. Een sfeervolle hoekhaard verbindt het eetgedeelte met de living.

10 stappenplan

Benieuwd hoe wij proces van uw initiatief tot de uitvoering aanpakken? Aan de hand van een voorbeeldproject leggen we het graag aan u uit in 10 overzichtelijke stappen.

10 stappenplan