Statenpand op plan 'De Melkhal' Enschede

Een goede voorbereiding is het halve werk

Voor een woning naar ons ontwerp in het herinrichtingsplan De Melkhal in Enschede, is onlangs de vergunning verleend voor ons eerste pilotproject met de Wet Kwaliteitsborging (WKB).


In 2021 gaat naar verwachting de WKB als nieuwe wetgeving van kracht. Hier willen wij graag op voorbereid zijn. Daarom pakken we in samenwerking met PlanGarant Nederland B.V. en Bouwbedrijf Blenke BV de verdere uitwerking van dit mooie nieuwbouwplan De Melkhal in Enschede conform de richtlijnen van de nieuwe WKB op.

Op basis van het schetsontwerp heeft de gemeente binnen drie weken na de vergunningaanvraag, de vergunning verleend. Ook benieuwd wat de WKB voor jou betekend? Neem dan contact met ons op!

Ideologie

Je bouwt voor het leven. Iedereen streeft daarin zijn eigen idealen na, of het een klein huis, riante villa of utiliteitsbouw is. De tijd en ruimte die je besteedt en de beslissingen die je in dat proces neemt om de mogelijkheden goed te benutten hebben daar veel invloed op. Je moet kennis van zaken en de nodige ervaring hebben zodat je goed weet wat wel en niet kan. Bouwen gaat over realiseren van dromen. Wij geloven dat iedereen zijn eigen idee moet kunnen realiseren als het om bouwen gaat.

Wilt u ook uw eigen idee kunnen realiseren met Building Design Architectuur? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Bekijk meer projecten met

Jaren 30 Architectuur Enschede