Statenpand op plan 'De Melkhal' Enschede

Een goede voorbereiding is het halve werk

Voor een woning naar ons ontwerp in het herinrichtingsplan De Melkhal in Enschede, is onlangs de vergunning verleend voor ons eerste pilotproject met de Wet Kwaliteitsborging (WKB).


In 2021 gaat naar verwachting de WKB als nieuwe wetgeving van kracht. Hier willen wij graag op voorbereid zijn. Daarom pakken we in samenwerking met PlanGarant Nederland B.V. en Bouwbedrijf Blenke BV de verdere uitwerking van dit mooie nieuwbouwplan De Melkhal in Enschede conform de richtlijnen van de nieuwe WKB op.

Op basis van het schetsontwerp heeft de gemeente binnen drie weken na de vergunningaanvraag, de vergunning verleend. Ook benieuwd wat de WKB voor jou betekend? Neem dan contact met ons op!

Visie en missie

We zien dat de kansen en mogelijkheden niet altijd benut worden bij het ontwikkelen van bouwprojecten. Mensen zijn zich hier niet altijd van bewust. Soms moet je, om het maximale te bereiken, voor je belangen vechten, niet opgeven en je tanden laten zien. Als je dan op ondersteuning kunt rekenen van een partij die je vertelt hoe het in elkaar zit en die je een helder beeld geeft van de situatie, dan kun je het project realiseren.

Building Design Architectuur zet ideeën of wensen om in een resultaat waar we samen trots op kunnen zijn!

Kunt u zich vinden in de visie en missie van Building Design Architectuur?

Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Bekijk meer projecten met

Jaren 30 Architectuur Enschede