Moderne vrijstaande woning

Aannemer: Aannemersbedrijf Hoek

Deze vrijstaande woning is in samenwerking met Aannemersbedrijf Hoek onder moderne architectuur ontworpen. De woning bestaat uit een houten constructie van kolommen en balken met een invulling van glas en metselwerk. De plattegrond heeft een symmetrische basis waarbij de richting en oriëntatie vanuit het landschap is opgenomen. Door de grote glasvlakken tussen de houten constructie elementen heeft de woning een transparante uitstraling en wordt in de woonruimten de omgeving optimaal beleefd.

Het dak heeft een heldere vorm en geeft het gevoel van een geborgen beschutting, door de grote overstekken en speelse uitstekende dakdelen. Het grote dakoverstek en de balkons fungeren als zonwering die mede de uitstraling van de woning bepalen. Het dak wordt onderbroken door een grote lichtstraat aan weerszijden, zodat ook centraal in de woning voldoende daglicht en uitzicht is.

Ideologie

Je bouwt voor het leven. Iedereen streeft daarin zijn eigen idealen na, of het een klein huis, riante villa of utiliteitsbouw is. De tijd en ruimte die je besteedt en de beslissingen die je in dat proces neemt om de mogelijkheden goed te benutten hebben daar veel invloed op. Je moet kennis van zaken en de nodige ervaring hebben zodat je goed weet wat wel en niet kan. Bouwen gaat over realiseren van dromen. Wij geloven dat iedereen zijn eigen idee moet kunnen realiseren als het om bouwen gaat.

Wilt u ook uw eigen idee kunnen realiseren met Building Design Architectuur? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op