Moderne schuurwoning in Albergen

Deze vrijstaande woning met bijgebouw ligt in het buitengebied van Albergen en is een echte eyecatcher. De woning heeft een stoer karakter wat een interessant contrast oplevert met het frisgroene, weidse, maar vlakke landschap. De grote glaspartijen - die ook om de hoeken zijn voortgezet - verbinden buiten en binnen naadloos, wat een adembenemend uitzicht oplevert. Deze ruimtelijkheid is ook bij de entree terug te vinden, waar de glaspartij is doorgetrokken in het zadeldak.

De vide, die bereikbaar is met een open trap, geeft een extra dimensie aan de ruimtebeleving, zowel van binnen als van buiten. De schoorstenen komen door deze ruimtelijkheid over als gewichtige pijlers. Het toegepaste materiaal is hedendaags en duurzaam. Er is een antraciete lang formaat baksteen toegepast die zonder verticale voegen is vermetseld om de horizontale lijnen te benadrukken. De vlakke dakelementen zijn strak, maar door de keuze van zinken dak- en gevelbekleding ontstaat er een dynamisch samenspel.

Visie en missie

We zien dat de kansen en mogelijkheden niet altijd benut worden bij het ontwikkelen van bouwprojecten. Mensen zijn zich hier niet altijd van bewust. Soms moet je, om het maximale te bereiken, voor je belangen vechten, niet opgeven en je tanden laten zien. Als je dan op ondersteuning kunt rekenen van een partij die je vertelt hoe het in elkaar zit en die je een helder beeld geeft van de situatie, dan kun je het project realiseren.

Building Design Architectuur zet ideeën of wensen om in een resultaat waar we samen trots op kunnen zijn!

Kunt u zich vinden in de visie en missie van Building Design Architectuur?

Neem dan contact met ons op!

Neem contact op