Project 18-285

Moderne rietgedekte woning

Exterieur

Voor een van onze opdrachtgevers mochten wij deze riante villa ontwerpen. De drie parallel geplaatste gerende kappen met een verspringende voorgevellijn geven deze woning een duidelijke identiteit. De verbinding van het geheel wordt gemaakt door een 1-laagse aanbouw die contrasteert in kleuren en materiaalgebruik. De met riet gedekte kappen volgen ook de langs gevels. Waarbij de warme kleur en uitstraling van het riet, wordt gecombineerd met grote raampartijen in aluminium kozijnen en met natuursteen afgewerkte gevels.

De leefruimten richten zich op de zuidoost gelegen achtertuin en zijn geschakeld rond de centrale ruime woonkeuken. Het riante overdekte terras is rond de woonkeuken gesitueerd en tot in de nok open, waardoor er veel daglicht diep in de woning kan komen. In de gekoppelde bijgebouwen zijn secundaire functies als werken en ontspanning opgenomen.

10 stappenplan

Benieuwd hoe wij proces van uw initiatief tot de uitvoering aanpakken? Aan de hand van een voorbeeldproject leggen we het graag aan u uit in 10 overzichtelijke stappen.

10 stappenplan