Landelijke villa op plan NoordOost in Almelo

Landelijke villa op plan Noord-Oost te Almelo

Deze landelijke villa is gebouwd in Almelo op het nieuwbouwplan Noordoost. De ruime hoekkavel biedt veel ruimte zodat er een ruime tuin met een groot bijgebouw gecreëerd kon worden. Door de ligging van het plan aan de rand van de stad en de ruime tuin rondom de woning ontstaat er een landelijke sfeer in en rond deze villa.

Unieke indeling versterkt de landelijke uitstraling in deze villa

Op de begane grond is de trap centraal in de woning geplaatst. Rondom deze trap zijn de verschillende hoofdfuncties gesitueerd. Dit zijn de keuken, eethoek, zithoek en tv-kamer. Al deze ruimten staan in open verbinding met elkaar. Zo krijgt het interieur een landelijk karakter dat aansluit op het exterieur van de villa. De achterzijde van de woning is voorzien van een grote veranda. Door de toepassing van tuindeuren kan er volop worden genoten van de landelijke woonstijl van deze villa. De verdieping biedt een zee aan ruimte. De hoofdslaapkamer bestrijkt de volledige breedte van de achtergevel en door de dakkapel komt er veel daglicht binnen. Naast deze ruime hoofdslaapkamer bevinden zich nog twee grote slaapkamers en twee badkamers op de verdieping.

Landelijke villa met natuurlijk materiaalgebruik

Voor deze landelijke villa zijn vooral natuurlijke materialen gebruikt. De gevels van de hoofdbouw zijn voorzien van antraciet gepotdekselde geveldelen. Door de aanbouw uit te voeren met witte gestucte gevels ontstaat er een zachte, landelijke uitstraling waardoor deze villa rustiek oogt, ondanks het contrast tussen de materialen.

Spreekt deze landelijke villa u aan? Neem dan contact met ons op

Waarden

Building Design Architectuur maakt verwachtingen concreet en zet door om het maximaal haalbare te bereiken in de projecten die mensen ons toevertrouwen. Dit doen wij door middel van vier kernwaarden:

  • Veelzijdigheid (Variatie in kennis en ontwerp, breed in disciplines en ervaring, de regels kennen, flexibel zijn)
  • Doorzettingsvermogen (Niet opgeven, oplossingsgericht, aanpassingsvermogen)
  • Doelgerichtheid (Concreet, resultaat halen, verwachtingen inlossen, recht door zee, inventief)
  • Betrokkenheid (Actief, inlevingsvermogen, communiceren, verantwoordelijkheid nemen, trots zijn)

Kunt u zich vinden in de waarden van Building Design Architectuur?

Neem contact op