Eigentijdse woning in Mook

Vrij wonen met een fantastisch uitzicht!

In Mook, het meest noordelijke puntje van Limburg, hebben we deze bijzondere landelijke woning ontworpen. Het concept bestaat uit twee schijven metselwerk met daartussen houten kopgevels.

Daarbij is de voorgevel voorzien van een smal verticaal accent waardoor de schijfwerking nog eens wordt versterkt. Hout voert hier echter de boventoon. Aan de achterzijde hebben de bewoners een fantastisch vergezicht over het heuvelachtige landschap. Om daar optimaal van te genieten, is de achtergevel voorzien van grote raampartijen.

In tegenstelling tot de voorgevel heeft het hout hier een ondergeschikt karakter en voert glas de boventoon. Het bijgebouw is daarnaast zo ontworpen dat het uitzicht maximaal kan worden genoten en het metselwerk op de hoeken zichtbaar blijft.

Visie en missie

We zien dat de kansen en mogelijkheden niet altijd benut worden bij het ontwikkelen van bouwprojecten. Mensen zijn zich hier niet altijd van bewust. Soms moet je, om het maximale te bereiken, voor je belangen vechten, niet opgeven en je tanden laten zien. Als je dan op ondersteuning kunt rekenen van een partij die je vertelt hoe het in elkaar zit en die je een helder beeld geeft van de situatie, dan kun je het project realiseren.

Building Design Architectuur zet ideeën of wensen om in een resultaat waar we samen trots op kunnen zijn!

Kunt u zich vinden in de visie en missie van Building Design Architectuur?

Neem dan contact met ons op!

Neem contact op