Eigentijdse villa te Epe

Een combinatie van moderne architectuur met traditionele elementen

Voor een glooiende kavel in de bosrijke omgeving van Epe, hebben wij deze imposante villa ontworpen. Voor de meest ultieme woonbeleving is de villa volledig ingepast in het landschap en hebben we de wensen van de opdrachtgever zo optimaal mogelijk verwerkt. De vormgeving van de woning combineert moderne architectuur met traditionele elementen.

De gerende kap is hierbij een veel voorkomende dakvorm. De gehele indeling van deze woning is vanuit de vele zichtsvelden op unieke wijze toegespitst op de omgeving. Zoals bijvoorbeeld de vide en aanbouw, waarbij het souterrain met toegang tot het terras de meest interessante eye-catcher is.

Ideologie

Je bouwt voor het leven. Iedereen streeft daarin zijn eigen idealen na, of het een klein huis, riante villa of utiliteitsbouw is. De tijd en ruimte die je besteedt en de beslissingen die je in dat proces neemt om de mogelijkheden goed te benutten hebben daar veel invloed op. Je moet kennis van zaken en de nodige ervaring hebben zodat je goed weet wat wel en niet kan. Bouwen gaat over realiseren van dromen. Wij geloven dat iedereen zijn eigen idee moet kunnen realiseren als het om bouwen gaat.

Wilt u ook uw eigen idee kunnen realiseren met Building Design Architectuur? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op