Eigentijdse villa te Epe

Een combinatie van moderne architectuur met traditionele elementen

Voor een glooiende kavel in de bosrijke omgeving van Epe, hebben wij deze imposante villa ontworpen. Voor de meest ultieme woonbeleving is de villa volledig ingepast in het landschap en hebben we de wensen van de opdrachtgever zo optimaal mogelijk verwerkt. De vormgeving van de woning combineert moderne architectuur met traditionele elementen.

De gerende kap is hierbij een veel voorkomende dakvorm. De gehele indeling van deze woning is vanuit de vele zichtsvelden op unieke wijze toegespitst op de omgeving. Zoals bijvoorbeeld de vide en aanbouw, waarbij het souterrain met toegang tot het terras de meest interessante eye-catcher is.

Visie en missie

We zien dat de kansen en mogelijkheden niet altijd benut worden bij het ontwikkelen van bouwprojecten. Mensen zijn zich hier niet altijd van bewust. Soms moet je, om het maximale te bereiken, voor je belangen vechten, niet opgeven en je tanden laten zien. Als je dan op ondersteuning kunt rekenen van een partij die je vertelt hoe het in elkaar zit en die je een helder beeld geeft van de situatie, dan kun je het project realiseren.

Building Design Architectuur zet ideeën of wensen om in een resultaat waar we samen trots op kunnen zijn!

Kunt u zich vinden in de visie en missie van Building Design Architectuur?

Neem dan contact met ons op!

Neem contact op