Eigentijds landhuis in Hengevelde

Landhuis in Hengevelde

Onze modelleurs maken de bouwkundige en constructietekeningen en -berekeningen op basis van het door de architect aangeleverde schetsontwerp. Dit is echter een omvangrijkere klus dan vaak wordt gedacht. We leggen het graag uit aan de hand van een ontwerp van een landhuis dat wij mochten maken:
Nadat de architect een esthetisch ontwerp heeft afgerond, gaat de modelleur aan de slag om dit om te zetten in een bouwkundige tekening. Dit is een complex proces, omdat aan alle eisen van diverse wetgevingen voldaan moet worden, zonder het esthetische ontwerp uit het oog te verliezen. In sommige gevallen resulteert dit in een consequentie voor het ontwerp zoals dat door de architect is gemaakt.

Ideologie

Je bouwt voor het leven. Iedereen streeft daarin zijn eigen idealen na, of het een klein huis, riante villa of utiliteitsbouw is. De tijd en ruimte die je besteedt en de beslissingen die je in dat proces neemt om de mogelijkheden goed te benutten hebben daar veel invloed op. Je moet kennis van zaken en de nodige ervaring hebben zodat je goed weet wat wel en niet kan. Bouwen gaat over realiseren van dromen. Wij geloven dat iedereen zijn eigen idee moet kunnen realiseren als het om bouwen gaat.

Wilt u ook uw eigen idee kunnen realiseren met Building Design Architectuur? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op