Eigentijds landhuis in Hengevelde

Landhuis in Hengevelde

Onze modelleurs maken de bouwkundige en constructietekeningen en -berekeningen op basis van het door de architect aangeleverde schetsontwerp. Dit is echter een omvangrijkere klus dan vaak wordt gedacht. We leggen het graag uit aan de hand van een ontwerp van een landhuis dat wij mochten maken:
Nadat de architect een esthetisch ontwerp heeft afgerond, gaat de modelleur aan de slag om dit om te zetten in een bouwkundige tekening. Dit is een complex proces, omdat aan alle eisen van diverse wetgevingen voldaan moet worden, zonder het esthetische ontwerp uit het oog te verliezen. In sommige gevallen resulteert dit in een consequentie voor het ontwerp zoals dat door de architect is gemaakt.

Visie en missie

We zien dat de kansen en mogelijkheden niet altijd benut worden bij het ontwikkelen van bouwprojecten. Mensen zijn zich hier niet altijd van bewust. Soms moet je, om het maximale te bereiken, voor je belangen vechten, niet opgeven en je tanden laten zien. Als je dan op ondersteuning kunt rekenen van een partij die je vertelt hoe het in elkaar zit en die je een helder beeld geeft van de situatie, dan kun je het project realiseren.

Building Design Architectuur zet ideeën of wensen om in een resultaat waar we samen trots op kunnen zijn!

Kunt u zich vinden in de visie en missie van Building Design Architectuur?

Neem dan contact met ons op!

Neem contact op