TE KOOP: Twee kavels te Collendoorn

Twee kavels te Collendoorn

Op een unieke locatie in het Sallandse Vechtdal ligt de buurtschap Collendoorn. Collendoorn maakt deel uit van de gemeente Hardenberg. Aan een rustige doorgaande weg in het buitengebied zijn twee kavels beschikbaar voor het creëren van uw eigen droomhuis.

Collendoorn / Hardenberg

Collendoorn ligt dicht aan de Overijsselse Vecht en ten noorden van de stadskern Hardenberg en telt ca. 360 inwoners. Voor natuurliefhebbers is de buurtschap een ideale woonplek met allerlei stedelijke faciliteiten binnen handbereik. Het centrum van Hardenberg telt zo'n 165 winkels en horeca zaken en het hele jaar door worden diverse evenementen en activiteiten georganiseerd op het gebied van natuur, cultuur en recreatie.

Omgeving

Collendoorn ligt in een groene omgeving met gevarieerde natuur en een grote verscheidenheid aan bomen, planten, vogels, vlinders. Het is een heerlijke plek om tot rust te komen en ideaal voor wandel- fiets,- en/of ruitertochten. Er zijn voldoende bezienswaardigheden te ontdekken in het Vechtdal, zoals authentieke boerderijtjes, kleine bolle akkertjes met houtwallen, zandverstuivingen, landgoederen, vennetjes, stuwwallen en donkere bossen waardoor de meanderende Overijsselse Vecht kronkelt. Allemaal op een steenworp afstand.Kavels

Aan de Venneweg, een rustige doorgaande weg, liggen twee riante kavels met een oppervlakte van respectievelijk 3669 m2 en 3824 m2 die geschikt zijn gemaakt voor het bouwen van een woning met bijbehorende bouwwerken. De verkoopprijs per kavel bedraagt € 197.500,- vrij op naam.

Uitzicht vanaf de kavels .

Uw eigen woning

Op het perceel is één woning toegestaan met een maximale inhoud van 750 m3. Aanvullend zijn er diverse mogelijkheden met betrekking tot bijgebouwen en overkappingen. Qua architectuur bent u vrij om uw eigen stijl te bepalen, zolang dit past binnen het landschappelijke kader. Hieronder ziet u enkele referentiebeelden van diverse mogelijkheden. Aanvullende info met betrekking tot de gestelde eisen vanuit het bestemmingsplan, vindt u terug in onze brochure.


Interesse?

Heeft u interesse in een van deze kavels om uw eigen droomwoning te creëren op een unieke locatie? Neem dan contact met op met Romy Oerbekke van Building Design Architectuur. Zij kan u in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden toelichten.

Contactgegevens:
Romy Oerbekke
074 - 265 99 66
romy@buildingdesign.nl

Ideologie

Je bouwt voor het leven. Iedereen streeft daarin zijn eigen idealen na, of het een klein huis, riante villa of utiliteitsbouw is. De tijd en ruimte die je besteedt en de beslissingen die je in dat proces neemt om de mogelijkheden goed te benutten hebben daar veel invloed op. Je moet kennis van zaken en de nodige ervaring hebben zodat je goed weet wat wel en niet kan. Bouwen gaat over realiseren van dromen. Wij geloven dat iedereen zijn eigen idee moet kunnen realiseren als het om bouwen gaat.

Wilt u ook uw eigen idee kunnen realiseren met Building Design Architectuur? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op