Twee kavels te Collendoorn

Twee kavels te Collendoorn

Op een unieke locatie in het Sallandse Vechtdal ligt de buurtschap Collendoorn. Collendoorn maakt deel uit van de gemeente Hardenberg. Aan een rustige doorgaande weg in het buitengebied zijn twee kavels ontwikkeld voor het creëren van een eigen droomhuis. De kavels zijn inmiddels verkocht.

Collendoorn / Hardenberg

Collendoorn ligt dicht aan de Overijsselse Vecht en ten noorden van de stadskern Hardenberg en telt ca. 360 inwoners. Voor natuurliefhebbers is de buurtschap een ideale woonplek met allerlei stedelijke faciliteiten binnen handbereik. Het centrum van Hardenberg telt zo'n 165 winkels en horeca zaken en het hele jaar door worden diverse evenementen en activiteiten georganiseerd op het gebied van natuur, cultuur en recreatie.

Omgeving

Collendoorn ligt in een groene omgeving met gevarieerde natuur en een grote verscheidenheid aan bomen, planten, vogels, vlinders. Het is een heerlijke plek om tot rust te komen en ideaal voor wandel- fiets,- en/of ruitertochten. Er zijn voldoende bezienswaardigheden te ontdekken in het Vechtdal, zoals authentieke boerderijtjes, kleine bolle akkertjes met houtwallen, zandverstuivingen, landgoederen, vennetjes, stuwwallen en donkere bossen waardoor de meanderende Overijsselse Vecht kronkelt. Allemaal op een steenworp afstand.Kavels

Aan de Venneweg, een rustige doorgaande weg, liggen twee riante kavels met een oppervlakte van respectievelijk 3669 m2 en 3824 m2 die geschikt zijn gemaakt voor het bouwen van een woning met bijbehorende bouwwerken. De kavels zijn inmiddels verkocht.

Uitzicht vanaf de kavels .

Ideologie

Je bouwt voor het leven. Iedereen streeft daarin zijn eigen idealen na, of het een klein huis, riante villa of utiliteitsbouw is. De tijd en ruimte die je besteedt en de beslissingen die je in dat proces neemt om de mogelijkheden goed te benutten hebben daar veel invloed op. Je moet kennis van zaken en de nodige ervaring hebben zodat je goed weet wat wel en niet kan. Bouwen gaat over realiseren van dromen. Wij geloven dat iedereen zijn eigen idee moet kunnen realiseren als het om bouwen gaat.

Wilt u ook uw eigen idee kunnen realiseren met Building Design Architectuur? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Bekijk meer projecten met

Collendoorn