Twee kavels te Collendoorn

Twee kavels te Collendoorn

Op een unieke locatie in het Sallandse Vechtdal ligt de buurtschap Collendoorn. Collendoorn maakt deel uit van de gemeente Hardenberg. Aan een rustige doorgaande weg in het buitengebied zijn twee kavels ontwikkeld voor het creëren van een eigen droomhuis. De kavels zijn inmiddels verkocht.

Collendoorn / Hardenberg

Collendoorn ligt dicht aan de Overijsselse Vecht en ten noorden van de stadskern Hardenberg en telt ca. 360 inwoners. Voor natuurliefhebbers is de buurtschap een ideale woonplek met allerlei stedelijke faciliteiten binnen handbereik. Het centrum van Hardenberg telt zo'n 165 winkels en horeca zaken en het hele jaar door worden diverse evenementen en activiteiten georganiseerd op het gebied van natuur, cultuur en recreatie.

Omgeving

Collendoorn ligt in een groene omgeving met gevarieerde natuur en een grote verscheidenheid aan bomen, planten, vogels, vlinders. Het is een heerlijke plek om tot rust te komen en ideaal voor wandel- fiets,- en/of ruitertochten. Er zijn voldoende bezienswaardigheden te ontdekken in het Vechtdal, zoals authentieke boerderijtjes, kleine bolle akkertjes met houtwallen, zandverstuivingen, landgoederen, vennetjes, stuwwallen en donkere bossen waardoor de meanderende Overijsselse Vecht kronkelt. Allemaal op een steenworp afstand.Kavels

Aan de Venneweg, een rustige doorgaande weg, liggen twee riante kavels met een oppervlakte van respectievelijk 3669 m2 en 3824 m2 die geschikt zijn gemaakt voor het bouwen van een woning met bijbehorende bouwwerken. De kavels zijn inmiddels verkocht.

Uitzicht vanaf de kavels .

Waarden

Building Design Architectuur maakt verwachtingen concreet en zet door om het maximaal haalbare te bereiken in de projecten die mensen ons toevertrouwen. Dit doen wij door middel van vier kernwaarden:

  • Veelzijdigheid (Variatie in kennis en ontwerp, breed in disciplines en ervaring, de regels kennen, flexibel zijn)
  • Doorzettingsvermogen (Niet opgeven, oplossingsgericht, aanpassingsvermogen)
  • Doelgerichtheid (Concreet, resultaat halen, verwachtingen inlossen, recht door zee, inventief)
  • Betrokkenheid (Actief, inlevingsvermogen, communiceren, verantwoordelijkheid nemen, trots zijn)

Kunt u zich vinden in de waarden van Building Design Architectuur?

Neem contact op

Bekijk meer projecten met

Collendoorn