Project 11-206

Moderne schuurwoning

Exterieur

Deze vrijstaande woning met bijgebouw is een echte eyecatcher. De woning heeft een stoer karakter wat een interessant contrast oplevert met het frisgroene, weidse, maar vlakke landschap. De grote glaspartijen - die ook om de hoeken zijn voortgezet - verbinden buiten en binnen naadloos, wat een adembenemend uitzicht oplevert. Deze ruimtelijkheid is ook bij de entree terug te vinden, waar de glaspartij is doorgetrokken in het zadeldak.

De vide, die bereikbaar is met een open trap, geeft een extra dimensie aan de ruimtebeleving, zowel van binnen als van buiten. De schoorstenen komen door deze ruimtelijkheid over als gewichtige pijlers. Het toegepaste materiaal is hedendaags en duurzaam. Er is een antraciete lang formaat baksteen toegepast die zonder verticale voegen is vermetseld om de horizontale lijnen te benadrukken. De vlakke dakelementen zijn strak, maar door de keuze van zinken dak- en gevelbekleding ontstaat er een dynamisch samenspel.

10 stappenplan

Benieuwd hoe wij het proces van uw initiatief tot de uitvoering aanpakken? Aan de hand van een voorbeeldproject leggen we het graag aan u uit in 10 overzichtelijke stappen.

10 stappenplan