Renovatieproject De Bleekhof Enschede

Woonzorgcentrum De Bleekhof is een van de locaties van Livio waarvoor wij een gevelrenovatie ontwerp hebben gemaakt. Na het hoofdkantoor aan de Boulevard en hetLippink's hof is de Bleekhof het derde gebouw die een 'facelift' ondergaat. Het woonzorgcentrum telt 139 appartementen en is gelegen aan een parkje met een grote vijver. De gevelrenovatie was nodig om alle gebouwen van Livio een gelijke uitstraling te geven, waardoor de herkenbaarheid wordt vergroot. Zo zijn de kleurstellingen en de naturel houten elementen terugkerende items.

Visie en missie

We zien dat de kansen en mogelijkheden niet altijd benut worden bij het ontwikkelen van bouwprojecten. Mensen zijn zich hier niet altijd van bewust. Soms moet je, om het maximale te bereiken, voor je belangen vechten, niet opgeven en je tanden laten zien. Als je dan op ondersteuning kunt rekenen van een partij die je vertelt hoe het in elkaar zit en die je een helder beeld geeft van de situatie, dan kun je het project realiseren.

Building Design Architectuur zet ideeën of wensen om in een resultaat waar we samen trots op kunnen zijn!

Kunt u zich vinden in de visie en missie van Building Design Architectuur?

Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Bekijk meer projecten met

Verbouw Enschede