Woninguitbreiding in Geesteren

"We willen deze woning van ca. 60 jaar oud in een nieuw jasje, want deze plek is geweldig maar de woning kan wel een moderniseringsslag gebruiken"; dat was de wens van onze opdrachtgevers. En die uitdaging grepen wij natuurlijk met beide handen aan.
Het ontwerpen vanuit een bestaande situatie biedt vaak uitdagingen. Maar in dit geval biedt de riante, op het zuid-westen gelegen kavel, ideale mogelijkheden tot een aanbouw en een veranda om optimaal van de zonnestand te genieten. En het mooie is dat het overgrote deel van de verbouwing vergunningsvrij gerealiseerd kan worden.
De belijning van de aanbouw en het gebruik van moderne materialen, zorgen ervoor dat deze straks een eigentijdse uitstraling heeft en aan de nieuwste eisen voldoet.

Visie en missie

We zien dat de kansen en mogelijkheden niet altijd benut worden bij het ontwikkelen van bouwprojecten. Mensen zijn zich hier niet altijd van bewust. Soms moet je, om het maximale te bereiken, voor je belangen vechten, niet opgeven en je tanden laten zien. Als je dan op ondersteuning kunt rekenen van een partij die je vertelt hoe het in elkaar zit en die je een helder beeld geeft van de situatie, dan kun je het project realiseren.

Building Design Architectuur zet ideeën of wensen om in een resultaat waar we samen trots op kunnen zijn!

Kunt u zich vinden in de visie en missie van Building Design Architectuur?

Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Bekijk meer projecten met

Eigentijds Architectuur Verbouw Vrijstaand Geesteren