Woninguitbreiding in Geesteren

"We willen deze woning van ca. 60 jaar oud in een nieuw jasje, want deze plek is geweldig maar de woning kan wel een moderniseringsslag gebruiken"; dat was de wens van onze opdrachtgevers. En die uitdaging grepen wij natuurlijk met beide handen aan.
Het ontwerpen vanuit een bestaande situatie biedt vaak uitdagingen. Maar in dit geval biedt de riante, op het zuid-westen gelegen kavel, ideale mogelijkheden tot een aanbouw en een veranda om optimaal van de zonnestand te genieten. En het mooie is dat het overgrote deel van de verbouwing vergunningsvrij gerealiseerd kan worden.
De belijning van de aanbouw en het gebruik van moderne materialen, zorgen ervoor dat deze straks een eigentijdse uitstraling heeft en aan de nieuwste eisen voldoet.

Ideologie

Je bouwt voor het leven. Iedereen streeft daarin zijn eigen idealen na, of het een klein huis, riante villa of utiliteitsbouw is. De tijd en ruimte die je besteedt en de beslissingen die je in dat proces neemt om de mogelijkheden goed te benutten hebben daar veel invloed op. Je moet kennis van zaken en de nodige ervaring hebben zodat je goed weet wat wel en niet kan. Bouwen gaat over realiseren van dromen. Wij geloven dat iedereen zijn eigen idee moet kunnen realiseren als het om bouwen gaat.

Wilt u ook uw eigen idee kunnen realiseren met Building Design Architectuur? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Bekijk meer projecten met

Eigentijds Architectuur Verbouw Vrijstaand Geesteren