Wonen in de Esch Tubbergen

Voor nieuwbouwplan De Esch in Tubbergen hebben we een gaaf, compleet ontwerp mogen maken. Er zijn diverse modelwoningen ontworpen en het gehele plan is in een 3D-model gezet. Dit resulteert in deze gave video en de diverse verkoopstukken die op de website www.wonenindeesch.nl weergegeven zijn. De Virtual Reality bril geeft de toekomstige bewoners een optimale beleving van hun kavel en welke modelwoning het best bij hun wensen past. Past een modelwoning niet bij de wensen? Dan is een ontwerp op maat ook mogelijk!

Wilt u nieuwbouwkavels en/of woningen verkopen en bent u benieuwd welke rol wij daarin kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Visie en missie

We zien dat de kansen en mogelijkheden niet altijd benut worden bij het ontwikkelen van bouwprojecten. Mensen zijn zich hier niet altijd van bewust. Soms moet je, om het maximale te bereiken, voor je belangen vechten, niet opgeven en je tanden laten zien. Als je dan op ondersteuning kunt rekenen van een partij die je vertelt hoe het in elkaar zit en die je een helder beeld geeft van de situatie, dan kun je het project realiseren.

Building Design Architectuur zet ideeën of wensen om in een resultaat waar we samen trots op kunnen zijn!

Kunt u zich vinden in de visie en missie van Building Design Architectuur?

Neem dan contact met ons op!

Neem contact op