Vrijstaande woning Tubbergen

Boerenerf krijgt moderne invulling

Wederom een gaaf rood-voor-rood (of ruimte-voor-ruimte) project, waarvoor we een ontwerp mochten maken. Een erf met een oude boerderij en aantal panden met agrarische bestemming, krijgt een (ver)nieuw(d)e invulling. Waar nu nog oude schuren staan, komt een prachtige moderne vrijstaande woning.

Bovendien zal de oude boerderij op het erf, helemaal worden omgevormd tot moderne schuurwoning volledig passend in het Twentse landschap. Een prachtig geheel dat o.a. mogelijk wordt door de panden met agrarische bestemming te slopen. Dit levert namelijk bouwrecht op.

Bent u in het bezit van een agrarische bestemming en heeft u sloopmeters beschikbaar? Schakel ons als architect dan tijdig in om het meest optimale uit een kavel te halen.

Visie en missie

We zien dat de kansen en mogelijkheden niet altijd benut worden bij het ontwikkelen van bouwprojecten. Mensen zijn zich hier niet altijd van bewust. Soms moet je, om het maximale te bereiken, voor je belangen vechten, niet opgeven en je tanden laten zien. Als je dan op ondersteuning kunt rekenen van een partij die je vertelt hoe het in elkaar zit en die je een helder beeld geeft van de situatie, dan kun je het project realiseren.

Building Design Architectuur zet ideeën of wensen om in een resultaat waar we samen trots op kunnen zijn!

Kunt u zich vinden in de visie en missie van Building Design Architectuur?

Neem dan contact met ons op!

Neem contact op