Vrijstaande woning Tubbergen

Boerenerf krijgt moderne invulling

Wederom een gaaf rood-voor-rood (of ruimte-voor-ruimte) project, waarvoor we een ontwerp mochten maken. Een erf met een oude boerderij en aantal panden met agrarische bestemming, krijgt een (ver)nieuw(d)e invulling. Waar nu nog oude schuren staan, komt een prachtige moderne vrijstaande woning.

Bovendien zal de oude boerderij op het erf, helemaal worden omgevormd tot moderne schuurwoning volledig passend in het Twentse landschap. Een prachtig geheel dat o.a. mogelijk wordt door de panden met agrarische bestemming te slopen. Dit levert namelijk bouwrecht op.

Bent u in het bezit van een agrarische bestemming en heeft u sloopmeters beschikbaar? Schakel ons als architect dan tijdig in om het meest optimale uit een kavel te halen.

Ideologie

Je bouwt voor het leven. Iedereen streeft daarin zijn eigen idealen na, of het een klein huis, riante villa of utiliteitsbouw is. De tijd en ruimte die je besteedt en de beslissingen die je in dat proces neemt om de mogelijkheden goed te benutten hebben daar veel invloed op. Je moet kennis van zaken en de nodige ervaring hebben zodat je goed weet wat wel en niet kan. Bouwen gaat over realiseren van dromen. Wij geloven dat iedereen zijn eigen idee moet kunnen realiseren als het om bouwen gaat.

Wilt u ook uw eigen idee kunnen realiseren met Building Design Architectuur? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op