Villa Thorbecke in Barneveld

Villa Thorbecke - optimaal genieten in een stijlvolle ambiance

Statig en comfortabel wonen in Villa Thorbecke aan de prachtige Thorbeckelaan, de chique entree van Barneveld! Nog even en het is werkelijkheid. Deze zomer nog wordt namelijk gestart met de bouw van dit unieke complex met de uitstraling van één riante villa.

Het pand bestaat uit zeven ruime appartementen met elk een geheel eigen ontwerp en indeling. De architectuur van de villa straalt een klassieke exclusiviteit uit met name door de rietgedekte gebogen kappen, de kleurstelling en het hoogwaardige materiaalgebruik.

Villa Thorbecke is ontwikkeld door KROON B.V. en wij hebben hiervoor het ontwerp verzorgd. Klompenburg is de partij die deze zomer gaat starten met de realisatie en het ontwerp tot leven mag brengen.

Visie en missie

We zien dat de kansen en mogelijkheden niet altijd benut worden bij het ontwikkelen van bouwprojecten. Mensen zijn zich hier niet altijd van bewust. Soms moet je, om het maximale te bereiken, voor je belangen vechten, niet opgeven en je tanden laten zien. Als je dan op ondersteuning kunt rekenen van een partij die je vertelt hoe het in elkaar zit en die je een helder beeld geeft van de situatie, dan kun je het project realiseren.

Building Design Architectuur zet ideeën of wensen om in een resultaat waar we samen trots op kunnen zijn!

Kunt u zich vinden in de visie en missie van Building Design Architectuur?

Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Bekijk meer projecten met

Eigentijds Appartement Villa Barneveld