Villa Thorbecke in Barneveld

Villa Thorbecke - optimaal genieten in een stijlvolle ambiance

Statig en comfortabel wonen in Villa Thorbecke aan de prachtige Thorbeckelaan, de chique entree van Barneveld! Nog even en het is werkelijkheid. Deze zomer nog wordt namelijk gestart met de bouw van dit unieke complex met de uitstraling van één riante villa.

Het pand bestaat uit zeven ruime appartementen met elk een geheel eigen ontwerp en indeling. De architectuur van de villa straalt een klassieke exclusiviteit uit met name door de rietgedekte gebogen kappen, de kleurstelling en het hoogwaardige materiaalgebruik.

Villa Thorbecke is ontwikkeld door KROON B.V. en wij hebben hiervoor het ontwerp verzorgd. Klompenburg is de partij die deze zomer gaat starten met de realisatie en het ontwerp tot leven mag brengen.

Ideologie

Je bouwt voor het leven. Iedereen streeft daarin zijn eigen idealen na, of het een klein huis, riante villa of utiliteitsbouw is. De tijd en ruimte die je besteedt en de beslissingen die je in dat proces neemt om de mogelijkheden goed te benutten hebben daar veel invloed op. Je moet kennis van zaken en de nodige ervaring hebben zodat je goed weet wat wel en niet kan. Bouwen gaat over realiseren van dromen. Wij geloven dat iedereen zijn eigen idee moet kunnen realiseren als het om bouwen gaat.

Wilt u ook uw eigen idee kunnen realiseren met Building Design Architectuur? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Bekijk meer projecten met

Eigentijds Appartement Villa Barneveld