Verbouw en modernisering van een woning in Rossum

Verbouwen of renoveren? Geen probleem!

Naarmate de tijd verstrijkt veranderen uw wensen. Verhuizen kan een optie zijn, maar als de locatie nog steeds goed voelt, is verbouwen de uitkomst. Deze woning was bijvoorbeeld toe aan een opfrisbeurt. De opdrachtgever wilde een modernere uitstraling van de 30 jaar oude woning. Fris wit met eiken accenten was de wens, zodat de voorgevel een mooier aanzicht zou krijgen.

Bovendien zou een uitbouw aan de achterzijde zorgen voor de gewenste uitbreiding van het woonoppervlak. Het werd een heerlijk zonnige serre. De eiken kolommen zorgen ervoor dat de gerenoveerde woning prachtig past in de landelijke omgeving. Wat een gave transformatie.

Wilt u ook verbouwen/renoveren, maar weet u niet waar te beginnen?
Wij denken graag met u mee!

Ideologie

Je bouwt voor het leven. Iedereen streeft daarin zijn eigen idealen na, of het een klein huis, riante villa of utiliteitsbouw is. De tijd en ruimte die je besteedt en de beslissingen die je in dat proces neemt om de mogelijkheden goed te benutten hebben daar veel invloed op. Je moet kennis van zaken en de nodige ervaring hebben zodat je goed weet wat wel en niet kan. Bouwen gaat over realiseren van dromen. Wij geloven dat iedereen zijn eigen idee moet kunnen realiseren als het om bouwen gaat.

Wilt u ook uw eigen idee kunnen realiseren met Building Design Architectuur? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op