Verbouw en modernisering van een woning in Rossum

Verbouwen of renoveren? Geen probleem!

Naarmate de tijd verstrijkt veranderen uw wensen. Verhuizen kan een optie zijn, maar als de locatie nog steeds goed voelt, is verbouwen de uitkomst. Deze woning was bijvoorbeeld toe aan een opfrisbeurt. De opdrachtgever wilde een modernere uitstraling van de 30 jaar oude woning. Fris wit met eiken accenten was de wens, zodat de voorgevel een mooier aanzicht zou krijgen.

Bovendien zou een uitbouw aan de achterzijde zorgen voor de gewenste uitbreiding van het woonoppervlak. Het werd een heerlijk zonnige serre. De eiken kolommen zorgen ervoor dat de gerenoveerde woning prachtig past in de landelijke omgeving. Wat een gave transformatie.

Wilt u ook verbouwen/renoveren, maar weet u niet waar te beginnen?
Wij denken graag met u mee!

Visie en missie

We zien dat de kansen en mogelijkheden niet altijd benut worden bij het ontwikkelen van bouwprojecten. Mensen zijn zich hier niet altijd van bewust. Soms moet je, om het maximale te bereiken, voor je belangen vechten, niet opgeven en je tanden laten zien. Als je dan op ondersteuning kunt rekenen van een partij die je vertelt hoe het in elkaar zit en die je een helder beeld geeft van de situatie, dan kun je het project realiseren.

Building Design Architectuur zet ideeën of wensen om in een resultaat waar we samen trots op kunnen zijn!

Kunt u zich vinden in de visie en missie van Building Design Architectuur?

Neem dan contact met ons op!

Neem contact op