Restyle Interieur Zeist

Harmonie, maar met een eigen identiteit

Onze interieurafdeling heeft opdracht gekregen om voor een woning in Zeist het woongedeelte en de keuken te restylen. De beide ruimtes staan in open verbinding met elkaar, maar toch heeft elke ruimte een eigen ontwerp gekregen. De ruimtes hebben daardoor een duidelijkere eigen identiteit. Om toch een samenhangend geheel te creëren, is de frisse en lichte sfeer van het interieur in elke ruimte doorgevoerd.

Wist u trouwens dat onze interieurafdeling ontwerpen maakt voor alle types verbouwingen, woningen en/of bedrijfsruimtes? Dus is uw interieur toe aan een opfrisbeurt, neem ook dan gerust eens contact met ons op!

Visie en missie

We zien dat de kansen en mogelijkheden niet altijd benut worden bij het ontwikkelen van bouwprojecten. Mensen zijn zich hier niet altijd van bewust. Soms moet je, om het maximale te bereiken, voor je belangen vechten, niet opgeven en je tanden laten zien. Als je dan op ondersteuning kunt rekenen van een partij die je vertelt hoe het in elkaar zit en die je een helder beeld geeft van de situatie, dan kun je het project realiseren.

Building Design Architectuur zet ideeën of wensen om in een resultaat waar we samen trots op kunnen zijn!

Kunt u zich vinden in de visie en missie van Building Design Architectuur?

Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Bekijk meer projecten met

Zeist