Restyle Interieur Zeist

Harmonie, maar met een eigen identiteit

Onze interieurafdeling heeft opdracht gekregen om voor een woning in Zeist het woongedeelte en de keuken te restylen. De beide ruimtes staan in open verbinding met elkaar, maar toch heeft elke ruimte een eigen ontwerp gekregen. De ruimtes hebben daardoor een duidelijkere eigen identiteit. Om toch een samenhangend geheel te creëren, is de frisse en lichte sfeer van het interieur in elke ruimte doorgevoerd.

Wist u trouwens dat onze interieurafdeling ontwerpen maakt voor alle types verbouwingen, woningen en/of bedrijfsruimtes? Dus is uw interieur toe aan een opfrisbeurt, neem ook dan gerust eens contact met ons op!

Ideologie

Je bouwt voor het leven. Iedereen streeft daarin zijn eigen idealen na, of het een klein huis, riante villa of utiliteitsbouw is. De tijd en ruimte die je besteedt en de beslissingen die je in dat proces neemt om de mogelijkheden goed te benutten hebben daar veel invloed op. Je moet kennis van zaken en de nodige ervaring hebben zodat je goed weet wat wel en niet kan. Bouwen gaat over realiseren van dromen. Wij geloven dat iedereen zijn eigen idee moet kunnen realiseren als het om bouwen gaat.

Wilt u ook uw eigen idee kunnen realiseren met Building Design Architectuur? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Bekijk meer projecten met

Zeist