Modern landhuis in Enschede

Riant wonen op 't Vaneker

Wij hebben op plan ’t Vaneker al vele woningen mogen ontwerpen. De vrijheid in architectuurstijl maakt het mogelijk om hier bijna elke woondroom van onze opdrachtgevers waar te maken.

Met trots presenteren wij een resultaat van een van onze ontwerpen aldaar; een exclusief landhuis omringd door het groen en volledig ingepast in de bosrijke omgeving van het plan. Op de riante kavel komt dit landhuis met eigentijdse detaillering volledig tot zijn recht. De grote (vis)vijver en het multifunctionele bijgebouw maken het plaatje compleet.

De moderne kleurstelling van de woning en de vlakke dakpan met geïntegreerde zonnepanelen zorgen voor een strakke look. De combinatie met de natuurlijke details zoals de houten vlakvullingen, maken het tot een prachtig eigentijds geheel.

Ideologie

Je bouwt voor het leven. Iedereen streeft daarin zijn eigen idealen na, of het een klein huis, riante villa of utiliteitsbouw is. De tijd en ruimte die je besteedt en de beslissingen die je in dat proces neemt om de mogelijkheden goed te benutten hebben daar veel invloed op. Je moet kennis van zaken en de nodige ervaring hebben zodat je goed weet wat wel en niet kan. Bouwen gaat over realiseren van dromen. Wij geloven dat iedereen zijn eigen idee moet kunnen realiseren als het om bouwen gaat.

Wilt u ook uw eigen idee kunnen realiseren met Building Design Architectuur? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op