Landelijk modern wonen in Bilthoven

Een moderne, maar toch klassieke uitstraling. Deze vrijstaande, rietgedekte villa te Bilthoven heeft een eigenzinnig karakter, maar vormt tegelijkertijd een natuurlijke eenheid met de bosrijke omgeving. De kapconstructie van deze villa heeft een onderscheidende vorm, waarbij de raampartijen van de verdieping rondom doorlopen tot in het overdekte balkon.

Dit geeft de villa haar eigenzinnigheid. Net zoals de glaspartijen op de begane grond, met in het bijzonder de glazen uitbouw, geven de woning een open en uitnodigende uitstraling. Het witte stucwerk van de gevels omsluiten de sfeervol opgezette leefruimtes in de woning. Een prachtig doordacht ontwerp, waarbij alle facetten van het 'wonen' zijn ingezet. Bij deze karakteristieke villa voelt u zich meteen thuis!

Ideologie

Je bouwt voor het leven. Iedereen streeft daarin zijn eigen idealen na, of het een klein huis, riante villa of utiliteitsbouw is. De tijd en ruimte die je besteedt en de beslissingen die je in dat proces neemt om de mogelijkheden goed te benutten hebben daar veel invloed op. Je moet kennis van zaken en de nodige ervaring hebben zodat je goed weet wat wel en niet kan. Bouwen gaat over realiseren van dromen. Wij geloven dat iedereen zijn eigen idee moet kunnen realiseren als het om bouwen gaat.

Wilt u ook uw eigen idee kunnen realiseren met Building Design Architectuur? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op