Interieurplan in Soest

Interieurplan in Soest

Een ontwerp vol licht, lucht en warmte, waarbij de wanden wit zijn gelaten, zodat de kleuren van de overige materialen optimaal tot hun recht komen.
In de overgang van de woonkamer naar de keuken zijn stalen taatsdeuren toegepast, om zo het totaalbeeld een stoere look te geven. Ook in andere elementen komen de donkere kleuren terug; kijk bijvoorbeeld naar de kozijnen, de verlichting en de donkere stoelpoten. De blikvanger in de badkamer is het Wet System behang van Wall&decò; een bloemenprint met subtiele kleuren.
Om optimaal gebruik te maken van deze ruimte, hangt het maatwerk badkamermeubel voor een raam met daarvoor twee spiegels.

Ideologie

Je bouwt voor het leven. Iedereen streeft daarin zijn eigen idealen na, of het een klein huis, riante villa of utiliteitsbouw is. De tijd en ruimte die je besteedt en de beslissingen die je in dat proces neemt om de mogelijkheden goed te benutten hebben daar veel invloed op. Je moet kennis van zaken en de nodige ervaring hebben zodat je goed weet wat wel en niet kan. Bouwen gaat over realiseren van dromen. Wij geloven dat iedereen zijn eigen idee moet kunnen realiseren als het om bouwen gaat.

Wilt u ook uw eigen idee kunnen realiseren met Building Design Architectuur? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Bekijk meer projecten met

Interieur Soest