Interieur boerderijstijl in Hierden

Met onze interieurontwerpen zorgen wij voor een synergie tussen exterieur en interieur zodat uw woonwensen zo optimaal mogelijk kunnen worden beleefd. In deze impressie is dat goed zichtbaar. De kleurstelling en materialen bij deze woning zijn afgestemd op het exterieurontwerp, en zijn de basis voor het interieur.

De basis heeft een authentieke sfeer met een minimalistisch, rustiek interieur. De woning heeft een open structuur en een hoog plafond met zicht tot in de nok, waarbij de voorzieningen, zoals de trap, haard en inbouwkasten zijn opgenomen in een bakstenen element midden in de ruimte.

Bekijk ook het woningontwerp:

Boerderijstijl in Hierden

Visie en missie

We zien dat de kansen en mogelijkheden niet altijd benut worden bij het ontwikkelen van bouwprojecten. Mensen zijn zich hier niet altijd van bewust. Soms moet je, om het maximale te bereiken, voor je belangen vechten, niet opgeven en je tanden laten zien. Als je dan op ondersteuning kunt rekenen van een partij die je vertelt hoe het in elkaar zit en die je een helder beeld geeft van de situatie, dan kun je het project realiseren.

Building Design Architectuur zet ideeën of wensen om in een resultaat waar we samen trots op kunnen zijn!

Kunt u zich vinden in de visie en missie van Building Design Architectuur?

Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Bekijk meer projecten met

Interieur Hierden