Interieur boerderijstijl in Hierden

Met onze interieurontwerpen zorgen wij voor een synergie tussen exterieur en interieur zodat uw woonwensen zo optimaal mogelijk kunnen worden beleefd. In deze impressie is dat goed zichtbaar. De kleurstelling en materialen bij deze woning zijn afgestemd op het exterieurontwerp, en zijn de basis voor het interieur.

De basis heeft een authentieke sfeer met een minimalistisch, rustiek interieur. De woning heeft een open structuur en een hoog plafond met zicht tot in de nok, waarbij de voorzieningen, zoals de trap, haard en inbouwkasten zijn opgenomen in een bakstenen element midden in de ruimte.

Bekijk ook het woningontwerp:

Boerderijstijl in Hierden

Ideologie

Je bouwt voor het leven. Iedereen streeft daarin zijn eigen idealen na, of het een klein huis, riante villa of utiliteitsbouw is. De tijd en ruimte die je besteedt en de beslissingen die je in dat proces neemt om de mogelijkheden goed te benutten hebben daar veel invloed op. Je moet kennis van zaken en de nodige ervaring hebben zodat je goed weet wat wel en niet kan. Bouwen gaat over realiseren van dromen. Wij geloven dat iedereen zijn eigen idee moet kunnen realiseren als het om bouwen gaat.

Wilt u ook uw eigen idee kunnen realiseren met Building Design Architectuur? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Bekijk meer projecten met

Interieur Hierden