11 Exclusieve, eigentijdse villa's aan de Bosstraat in Soest

Voor onze opdrachtgever Van der Wardt Bouwgroep hebben wij 11 exclusieve, eigentijdse villa's ontworpen die worden gerealiseerd op plan 'Het Duinbos' aan de Bosstraat te Soest. Het Duinbos is ruim opgezet en bestaat uit 7 vrijstaande en 4 halfvrijstaande villa's. Elke villa heeft haar eigen identiteit, wat past binnen de eigentijdse architectuur van het plan.

Kenmerkend voor dit plan is de toepassing van typisch eigentijdse materialen, zoals bijvoorbeeld een donkere, strakke steen, wit gestucte gevels, grote glaspartijen, een aluminium dakafwerking of juist een modern vormgegeven rieten kap.

Visie en missie

We zien dat de kansen en mogelijkheden niet altijd benut worden bij het ontwikkelen van bouwprojecten. Mensen zijn zich hier niet altijd van bewust. Soms moet je, om het maximale te bereiken, voor je belangen vechten, niet opgeven en je tanden laten zien. Als je dan op ondersteuning kunt rekenen van een partij die je vertelt hoe het in elkaar zit en die je een helder beeld geeft van de situatie, dan kun je het project realiseren.

Building Design Architectuur zet ideeën of wensen om in een resultaat waar we samen trots op kunnen zijn!

Kunt u zich vinden in de visie en missie van Building Design Architectuur?

Neem dan contact met ons op!

Neem contact op