11 Exclusieve, eigentijdse villa's aan de Bosstraat in Soest

Voor onze opdrachtgever Van der Wardt Bouwgroep hebben wij 11 exclusieve, eigentijdse villa's ontworpen die worden gerealiseerd op plan 'Het Duinbos' aan de Bosstraat te Soest. Het Duinbos is ruim opgezet en bestaat uit 7 vrijstaande en 4 halfvrijstaande villa's. Elke villa heeft haar eigen identiteit, wat past binnen de eigentijdse architectuur van het plan.

Kenmerkend voor dit plan is de toepassing van typisch eigentijdse materialen, zoals bijvoorbeeld een donkere, strakke steen, wit gestucte gevels, grote glaspartijen, een aluminium dakafwerking of juist een modern vormgegeven rieten kap.

Ideologie

Je bouwt voor het leven. Iedereen streeft daarin zijn eigen idealen na, of het een klein huis, riante villa of utiliteitsbouw is. De tijd en ruimte die je besteedt en de beslissingen die je in dat proces neemt om de mogelijkheden goed te benutten hebben daar veel invloed op. Je moet kennis van zaken en de nodige ervaring hebben zodat je goed weet wat wel en niet kan. Bouwen gaat over realiseren van dromen. Wij geloven dat iedereen zijn eigen idee moet kunnen realiseren als het om bouwen gaat.

Wilt u ook uw eigen idee kunnen realiseren met Building Design Architectuur? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op