Nieuw kantoorpand te Almelo

Witzand Bouwmaterialen heeft een prijsvraag uitgeschreven voor de nieuw- en verbouw van de vestiging in Almelo. Het door ons gepresenteerde ontwerp is enthousiast ontvangen en uitgekozen om te realiseren. Vanuit van de wensen van Witzand Bouwmaterialen is een ontwerp gemaakt en getoetst op onder andere kwaliteit, functionaliteit, onderhoudsvriendelijkheid, toekomstwaarde, realisatie en (financiële) haalbaarheid. In het ontwerp zijn de bestaande bedrijfsruimten en de nieuw te bouwen bedrijfs- en kantoorruimte als geheel benaderd. De kapvormen zijn hierbij de verbindende elementen tussen nieuw en bestaand. De openheid van het pand is een belangrijk uitgangspunt in het ontwerp . We laten zien wat er binnen gebeurd en wat de producten zijn.

Werken met de juiste techniek

Door te werken met de juiste (werk)techniek kan Building Design Architectuur uw kantoor aan huis, bedrijfshal, showroom, bedrijfsverzamelgebouw of kantoorcomplex ontwerpen en begeleiden. Bij de aanpak moet vooral gelet worden op de vaak diverse arbeidsprocessen die elkaar ontmoeten.

Ideologie

Je bouwt voor het leven. Iedereen streeft daarin zijn eigen idealen na, of het een klein huis, riante villa of utiliteitsbouw is. De tijd en ruimte die je besteedt en de beslissingen die je in dat proces neemt om de mogelijkheden goed te benutten hebben daar veel invloed op. Je moet kennis van zaken en de nodige ervaring hebben zodat je goed weet wat wel en niet kan. Bouwen gaat over realiseren van dromen. Wij geloven dat iedereen zijn eigen idee moet kunnen realiseren als het om bouwen gaat.

Wilt u ook uw eigen idee kunnen realiseren met Building Design Architectuur? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Bekijk meer projecten met

Architectuur