Werken bij

VACATURE BOUWKUNDIG PROJECTLEIDER (met doorgroei mogelijkheden tot Management Team) We zijn op zoek naar een ambitieuze, gemotiveerde projectleider, die ons team van Building Design Architectuur komt versterken. Ben jij doelgericht, gedreven en graag een belangrijke schakel in het gehele proces op de bouw en in ons bedrijf? Dan zien we jou graag bij ons op kennismakingsgesprek.

Vacature Bouwkundig Projectleider

Vacature Bouwkundig Projectleider

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt ervaring als projectleider in de utilitaire sector, maar bent ook thuis in de exclusieve villabouw
  • Je hebt een ruime ervaring (minimaal 5 jaar) als projectleider.
  • Communicatief ben je sterk
  • Vanuit jouw expertise en aan de hand van de bestektekeningen en technische beschrijvingen weet je welke bouwmethoden en detaillering er toegepast moet worden
  • Je hebt de beschikking over de kundigheid om sturing te geven aan ons team van projectleiders.
  • Je bent een besluitvaardig persoon die weet hoe je jouw collega’s op de juiste manier weet te motiveren en begeleiden tijdens projectwerkzaamheden.
  • Je bent in staat om opdrachtgevers volledig te vertegenwoordigen tijdens mogelijke directievoering en weet hierbij de voortgang van de processen te coördineren, begeleiden en bewaken.

Wie zijn wij?

Building Design Architectuur is een veelzijdig en ambitieus architectenbureau, gevestigd in Het Spanjaard, te Borne. Als projectleider bij Building Design Architectuur ben je een belangrijke schakel binnen het projectteam. Samen met dit team werk je aan uiteenlopende projecten die variëren van nieuwbouw tot verbouw en van particulier tot utiliteitsbouw. Wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Binnen deze functie bieden wij tevens de mogelijkheid om door te groeien en onderdeel te worden van het Management Team van Building Design Architectuur. Daarmee krijg je de kans om mee te denken in het beleid en de doelstellingen van Building Design Architectuur. Dit is geen vereiste voor deze functie!

Ben jij geïnteresseerd om de nieuwe projectleider van Building Design Architectuur te worden? Stuur een mail inclusief CV en motivatie naar roy@buildingdesign.nl en dan zien we jou graag binnenkort bij ons op gesprek!

Direct solliciteren

Je ontvangt zelf een kopie.