Werken bij

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een ervaren modelleur. Beschik jij over een ruime ervaring met bouwkundig modelleren, ben jij gemotiveerd en werk je graag in een team dat dat ook is? Dan zijn we op zoek naar jou!

Ervaren modelleur

Ervaren modelleur


Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een ervaren modelleur.
Beschik jij over een ruime ervaring met bouwkundig modelleren, ben jij gemotiveerd en werk je graag in een team dat dat ook is? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt minimaal een afgerond HBO-diploma Bouwkunde
  • Je hebt een ruime ervaring met bouwkundig modelleren, het werken met families en de BIM-systematiek in Revit.
  • Jij bent medeverantwoordelijk voor de vertaling van de ontwerpen van onze architecten naar een bouwkundig Revit-model
  • Je hebt kennis van het Bouwbesluit en ervaring met het bouwkundig uitwerken van ontwerpen in de utilitaire sector.
  • Je hebt een sterk technisch inzicht en werkt detailgericht

Wie zijn wij?
Building Design Architectuur is een veelzijdig en ambitieus architectenbureau, gevestigd in Het Spanjaard, te Borne. Als modelleur bij Building Design Architectuur ga je aan de slag met uiteenlopende, uitdagende projecten van woningbouw tot utiliteitsbouw en van kleine verbouwingen tot nieuw te bouwen bedrijfspanden. Omdat we werken met een team van modelleurs kunnen we de projecten zo indelen dat ieder zoveel mogelijk werkt aan de projecten waar hij affiniteit mee heeft.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en zie jij jezelf wel werken in ons team? Solliciteer dan nu door een email, inclusief CV en motivatie te sturen naar roy@buildingdesign.nl en wie weet wordt jij onze nieuwe collega.

Direct solliciteren

Je ontvangt zelf een kopie.