Project 18-238

Interieurplan kantoorruimte Neede

Het proces

Voor Elite in Neede mochten wij de ontvangstruimte en kantoor in het traditionele pand van het familiebedrijf herinrichten. Het was daarbij belangrijk aan te sluiten bij de sfeer en uitstraling van de rest van het pand en zijn bestaande interieur, maar wel een fris en modern tintje eraan te geven.
Comfort, warmte en huiselijkheid zijn de sleutelwoorden geweest voor het interieur, maar zonder praktische aspecten uit het hoofd te verliezen. Door de grote glazen scheidingswand en strak maatwerk meubilair blijft het zakelijk karakter houden.

Facts & Figures
BVO
195 m2
Bouwjaar
2020
Disciplines
Interieurontwerp
Technische uitwerking
Bouwmanagement
MOODBOARD

Het warme hout staat centraal in het pand en zo ook in deze ontvangstruimte. De stijl is modern, maar met knipoog naar traditioneel (klassiek) en ook tikkie industrieel.

Het warme hout staat centraal in het pand en zo ook in deze ontvangstruimte. De stijl is modern, maar met knipoog naar traditioneel (klassiek) en ook tikkie industrieel.
TOTAAL INTERIEURONTWERP

Drie ‘gesloten’ gescheiden ruimten werden getransformeerd tot (optisch) één grote lichte transparante ruimte. De glazen wand tussen het kantoor en de ontvangst zorgt voor optimale openheid en transparantie. Techniek, trap naar de zolder en opbergruimte zijn slim weggewerkt in de kastenwanden langs de grenzen van de ruimte. Naast de 3D visualisaties, materialisatie en verlichtingsplan, ontzorgden wij de klant ook met advies betreffende het losse interieur en beplanting.

Drie ‘gesloten’ gescheiden ruimten werden getransformeerd tot (optisch) één grote lichte transparante ruimte. De glazen wand tussen het kantoor en de ontvangst zorgt voor optimale openheid en transparantie. Techniek, trap naar de zolder en opbergruimte zijn slim weggewerkt in de kastenwanden langs de grenzen van de ruimte.  Naast de 3D visualisaties, materialisatie en verlichtingsplan, ontzorgden wij de klant ook met advies betreffende het losse interieur en beplanting.
Interieur