Project 01-010

Wonen in karakteristieke en landelijke stijl

Exterieur

Rust, Ruimte en vrijheid. Deze woning in landelijk gebied past perfect in zijn omgeving. De basis van de renovatie van deze van oorsprong oude boerderij is gelegd in het buitengebied van Engeland.

Het geheel bestaat uit een tweetal oude boerderijen, die gekoppeld zijn door een nieuw hoog opgetrokken woning uit baksteen en diverse opgetrokken gevels

De topgevels zijn afgewerkt met zinken afdekkers. In de overgang van de nieuwe woning naar de oude boerderij is een overdekte binnentuin gecreƫerd die door een deels glazen kap veel licht naar binnen brengt. De plinten van de gebouwen zijn gemaakt van cementpleister welke het trasraam vormen. Samen met de witte houten kozijnen met rode luiken en de naturel eikenhouten gevels van de bijgebouwen is dit werkelijk wonen in landelijke stijl.

Van de bijgebouwen is ook de goothoogte en de ingang met verhoogd dak behouden gebleven waarmee het authentieke van de oude Twentse boerderijen toch nog terugkomt in dit Engels landhuis.

10 stappenplan

Benieuwd hoe wij het proces van uw initiatief tot de uitvoering aanpakken? Aan de hand van een voorbeeldproject leggen we het graag aan u uit in 10 overzichtelijke stappen.

10 stappenplan