Project 17-292

Interieur in boerderijstijl

Interieur

Met onze interieurontwerpen zorgen wij voor een synergie tussen exterieur en interieur zodat de woonwensen zo optimaal mogelijk kunnen worden beleefd. Zo zijn bij deze nieuwbouw boerderijwoning de kleurstelling en de materialen van het interieur, afgestemd op het exterieur. Hierdoor wordt de landelijke uitstraling van de woning binnen doorgezet, maar dan met een moderne twist.

De robuuste, landelijke elementen mogen hierin zeker niet ontbreken. Centraal in de hoofdbouw bevindt zich een element met daarin een in bakstenen opgetrokken haard, inbouwkasten en de trap naar de verdieping. Daar rondom heen bevinden zich de leefruimtes. De bovenverdieping rust op de gebinten. Hierbij ontstaan links en rechts hoge, open ruimtes, die zorgen voor een ruimtelijke sfeer. De houten constructie blijft op deze manier mooi in het zicht en draagt zo bij aan de boerderijsfeer.

10 stappenplan

Benieuwd hoe wij proces van uw initiatief tot de uitvoering aanpakken? Aan de hand van een voorbeeldproject leggen we het graag aan u uit in 10 overzichtelijke stappen.

10 stappenplan