Project 21-151

Verbouw en modernisering gezinswoning

Interieur

Naast dat het exterieur van deze woning weer helemaal van deze tijd wordt gemaakt, vindt ook binnen een flinke verandering plaats. De woning moet straks namelijk ruimte bieden aan een gezin met zes kinderen. Qua interieur zijn daarom bijna alle ruimtes in de woning aangepakt. Zo is op de begane grond ingespeeld op de gezinsgrootte, door woonkamer en keuken te scheiden d.m.v. een groot interieurelement. Het maatwerkelement heeft aan de ene kant de kasten van de keuken en aan de andere kant het tv-meubel met verschillende nissen. Door de schuifdeuren die erin verwerkt zijn, kunnen de ruimtes indien gewenst van elkaar afgesloten kunnen worden.

Exterieur

Deze opdrachtgever kocht een woning met interne praktijkruimte met als doel deze te gaan gebruiken als gezinswoning en schakelde hiervoor onze hulp in. Ten eerste hebben we de buitenkant helemaal aangepakt en van deze tijd gemaakt. De witte keim zorgt voor een frisse uitstraling en de houten gevelbekleding geeft de woning speelse details. Aan de tuinzijde wordt een flinke veranda gebouwd, zodat men lang van de prachtige diepe tuin genoten kan worden.


10 stappenplan

Benieuwd hoe wij het proces van uw initiatief tot de uitvoering aanpakken? Aan de hand van een voorbeeldproject leggen we het graag aan u uit in 10 overzichtelijke stappen.

10 stappenplan