Project 22-036

Statige villa met moderne aanbouwen

Interieur

Prachtig “modern klassiek” interieur met exclusief materiaalgebruik in neutrale warme tinten en gedurfd textuur gebruik. De verlichting in combinatie met maatwerk meubels, maakt het sfeervolle plaatje helemaal af.

Exterieur

Op een exclusieve ligging, grenzend aan een park, zal in de toekomst deze statige villa met moderne aanbouwen te vinden zijn. Een villa die bij aankomst direct aanspreekt door de luxe vormgegeven entree, met witte kleuraccenten. Deze witte kleuraccenten zijn ook toegepast in de aanbouwen waardoor er een mooie eenheid ontstaat. De diversiteit aan materialen geeft het geheel een luxe uitstraling, waar de naturelhouten materialen zorgen dat de villa mooi aansluit bij de natuurlijke, exclusieve ligging. De grote glaspartijen aan de zijkant en de achterzijde van de villa zorgen voor een transparantie zodat dat er optimaal genoten kan worden van het buitenleven.

10 stappenplan

Benieuwd hoe wij het proces van uw initiatief tot de uitvoering aanpakken? Aan de hand van een voorbeeldproject leggen we het graag aan u uit in 10 overzichtelijke stappen.

10 stappenplan