Project 15-091

Natuurlijk en modern interieur

Interieur

Bekijk ook het exterieur >>


In een buitengebied hebben we een bestaande woning gemoderniseerd van buiten en van binnen. De indeling is verbeterd, waarbij het slaapgedeelte op de begane grond is gemoderniseerd. Op de eerste verdieping bevindt zich het slaapgedeelte van de kinderen. Beide bouwlagen worden voorzien van een eigen badruimte, die beneden met een schuifdeur via de slaapkamer toegankelijk is.

De huidige badruimte wordt getransformeerd naar een inloopkast. Voor al deze vertrekken hebben wij fraaie 3d-impressies gemaakt waarbij gezorgd is voor een goede balans tussen een strak en een natuurlijk interieur. In dit interieur is gekozen voor een combinatie van aardetinten met een oceaanblauwe accentkleur als leidraad door de vertrekken op de begane grond. Op de verdieping zijn de vertrekken meer gepersonaliseerd op basis van het gebruik van de ruimtes.

10 stappenplan

Benieuwd hoe wij proces van uw initiatief tot de uitvoering aanpakken? Aan de hand van een voorbeeldproject leggen we het graag aan u uit in 10 overzichtelijke stappen.

10 stappenplan