Project 21-201

Moderne exclusieve villa

Interieur

Bij binnenkomst in deze moderne, kubistische villa voel je direct de sfeervolle ambiance die hier hangt. Warme kleuren en stoere, grove materialen complementeren elkaar in dit moderne interieur.
De trap met ruw-gestucte wand is hierin een echte eyecatcher, waarbij de lange verticale draden de hoogte in de vide benadrukken. Tevens geeft de openheid van de trap een gave doorkijk richting de achtertuin. Een bijzonder element is de kastenwand van de keuken die verwerkt is in een volume van hout, welke ‘doorschiet’ naar de eerste verdieping. In de master bedroom is dit volume weer herkenbaar.

Exterieur

Deze architectuur ademt de sfeer van tijdloze luxe. Door het kleur- en materiaalgebruik wordt een modern lijnenspel gecombineerd met een warme en exclusieve uitstraling. De grote overstekken benadrukken het uitgesproken karakter van het ontwerp. De unieke vorm van de kavel zorgt voor een verrassende indeling.

10 stappenplan

Benieuwd hoe wij het proces van uw initiatief tot de uitvoering aanpakken? Aan de hand van een voorbeeldproject leggen we het graag aan u uit in 10 overzichtelijke stappen.

10 stappenplan