Project 19-295

Maatwerk interieur met luxe uitstraling

Interieur

Deze twee-onder-één-kap woning heeft een flinke verbouwing ondergaan en is omgetoverd tot chique leefruimte. De uitbouw aan de achterzijde is de uitkomst voor de gewenste leef keuken, verbonden met de tuin. Het contact tussen tuin en keuken wordt mooi tot stand gebracht door de grote stalen puien, die ook nog eens veel daglicht binnen brengen. De verticale haard speelt hier een grote rol en zorgt voor een goede balans tussen transparantie en gezelligheid.

Ook de woonkamer met speelse indeling zorgt voor veel mogelijkheden. Een avond voor de tv, of een boekje lezen bij de haard. Het kan allemaal.

De donkere en chique materiaalkeuzes zorgen voor een luxueuze uitstraling. Alle afwerkingen en interieurelementen zijn doordacht en net even anders dan anders. Kijk bijvoorbeeld naar het aanrechtblad met zijn speciale hoekaansluitingen en prachtige lijnenspel van écht natuursteen.

10 stappenplan

Benieuwd hoe wij proces van uw initiatief tot de uitvoering aanpakken? Aan de hand van een voorbeeldproject leggen we het graag aan u uit in 10 overzichtelijke stappen.

10 stappenplan