Project 20-157

Luxe villa aan het water

Interieur

Exterieur

Deze moderne rietgedekte villa hebben we ontworpen op een smalle, langwerpige kavel in de provincie Noord-Holland. Vanuit de woning wordt de zichtlijn naar achteren gewaarborgd zodat de beleving van het diepe perceel optimaal is.

De villa is voorzien van een luxe steen met staand metselwerk op de hoeken. De entree wordt geaccentueerd door een statig kader, welke een moderne vertaling vormt van de middenrisaliet zoals dat vaak werd toegepast in klassieke architectuur. Eenzelfde accent is eveneens tweemaal toegepast in de zijgevel. Het woonprogramma gaat hier vanuit de hoofdbouw naadloos over in een plat afgedekte uitbouw met daaraan vast een pergola. Het tuinpad vormt ten slotte een architecturale promenade die alle functies, gebouwen en het water met elkaar verbindt. Voor de opdrachtgevers hebben we ook het complete interieur mogen ontwerpen.

10 stappenplan

Benieuwd hoe wij het proces van uw initiatief tot de uitvoering aanpakken? Aan de hand van een voorbeeldproject leggen we het graag aan u uit in 10 overzichtelijke stappen.

10 stappenplan