Project 24-030

Landelijk interieurontwerp boerderij

Interieur

Deze bijzonder ingedeelde boerderij hebben we helemaal mogen aanpassen aan de levensstijl van de nieuwe bewoners. Voorheen heeft hier een hondenkennel en bedrijf aan huis gezeten. Het nieuwe interieur voor deze boerderij is zeer persoonlijk gemaakt door de smaakvoorkeuren van het stel met elkaar te versmelten. De basis is landelijk en wordt aangevuld met industriƫle en bohemian elementen. Het is een warm en gezellig interieur, met een stoere twist door de robuuste houten balken en gietijzeren details.

Er is veel aandacht besteed aan de indeling. Zo zijn bijvoorbeeld lange, smalle ruimten door slimme voorzetwanden en ingebouwde kasten optisch breder gemaakt. Ook alledaagse elementen als de klassieke standaard houten trap zijn naar eigen hand gezet en hebben een unieke uitstraling gekregen. De styling en aankleding maakt het plaatje compleet.

10 stappenplan

Benieuwd hoe wij het proces van uw initiatief tot de uitvoering aanpakken? Aan de hand van een voorbeeldproject leggen we het graag aan u uit in 10 overzichtelijke stappen.

10 stappenplan