Project 22-189

Kubistische woning in bosrijk gebied

Interieur

Stoer, huiselijk en modern, dat is het interieurontwerp voor deze woning.

Warm kleurgebruik wordt afgewisseld met stoere materialen en creëren zo een unieke sfeer voor dit interieur. Bij deze woning hebben we integraal ontworpen, waardoor elementen uit het exterieurontwerp samengaan met het interieurontwerp. Zo is er bijvoorbeeld in de woonkamer een nis gecreëerd. Deze nis is gestukt en hebben we vervolgens een warme kleur gegeven, wat een bijzonder effect op de ruimte heeft. Dit in combinatie met de donkere elementen uit het ontwerp zorgen ook voor een stoere uitstraling.

Als plafondbekleding is er gekozen voor houten latten. Wat niet alleen een terugkerend element is uit het exterieurontwerp, maar ook makkelijk is in gebruik bijvoorbeeld bij het verplaatsen van verlichting. Hetgeen wat een wens was van de toekomstige bewoners. De LED verlichting vormt op een speelse manier lijnen tussen te midden van deze latten in het plafond.

Exterieur

Deze kubistische, levensloopbestendige woning is gelegen op een prachtige bosrijke kavel midden in de natuur. De woning is opgebouwd uit diverse materialen waarbij het metselwerk wordt afgewisseld door stucwerk en houten latten. De lichte kleuraccenten ten plaatse van de entree, de carport en het hoekkozijn maken de woning af. Ook de garage en de carport zijn integraal ontworpen en sluiten mooi aan op het geheel van deze moderne, kubistische woning.

10 stappenplan

Benieuwd hoe wij het proces van uw initiatief tot de uitvoering aanpakken? Aan de hand van een voorbeeldproject leggen we het graag aan u uit in 10 overzichtelijke stappen.

10 stappenplan