Project 21-250

Eigentijdse woning met inwoning

Interieur

Strak, stoer en warm.

Contrasterende kleuren en sprekende materialen komen samen in dit interieurontwerp. Het is een stoer ontwerp geworden waarbij houten materialen en donkere accenten worden toegevoegd aan een lichte basis.

Door de basis ‘clean’ te houden en alles netjes te werken krijgt het interieur toch een rustige uitstraling. Dit warme en strakke interieur wordt aangevuld met diverse bronzen details die het ontwerp compleet maken. Een leuk detail in deze woning is dat u uw favoriete programma’s in deze woning niet via tv kijkt, maar doormiddel van projectie via een beamer.

Exterieur

In het prachtige landschap van het Twentse buitengebied komt dit eigentijdse familiehuis met inwoning te staan. Bij deze woning worden traditionele vormen gecombineerd met moderne kleuren en materialen. De ruime glaspartijen in de gevels zijn doorgetrokken tot de grond en zorgen ervoor dat het landschap bij het interieur betrokken wordt.

10 stappenplan

Benieuwd hoe wij het proces van uw initiatief tot de uitvoering aanpakken? Aan de hand van een voorbeeldproject leggen we het graag aan u uit in 10 overzichtelijke stappen.

10 stappenplan