Project 22-205

Moderne woning

Interieur

Een heldere en minimalistische esthetiek kenmerkt het interieur van deze woning. Aardse tinten worden in dit ontwerp subtiel verrijkt door accenten van blauw en goud.

Door het gehele ontwerp spelen organische elementen een centrale rol. Zachte curves worden hierbij gecombineerd met natuurlijke materialen waardoor een gevoel van ingetogen elegantie ontstaat.

Elk element uit het interieurontwerp is met precisie ontworpen. Eenvoud en schoonheid komen in perfecte balans samen en vormen een harmonieus geheel. Een echte blikvanger is de open trap, die door zijn slimme kleurgebruik en het spel van licht op een frisse manier de aandacht trekt.

Het lichte kleurenpalet van dit interieur vormt een prachtig contrast met de donkere buitenkant van het exterieur, waar alle architectonische kenmerken zorgvuldig geaccentueerd worden in diepere tonen.

Exterieur

Deze moderne villa is ontworpen op een ondiepe maar brede kavel. De hoofdvorm is eenvoudig en zuiver van opzet, met het accent op een verhoogde entreepartij. Het kader dat om de entree is gevouwen loopt door in een plat afgedekte uitbouw aan de ene zijde. Samen met de carport aan de andere zijde krijgt het geheel een riant aanzien. De materialen zijn sober gekozen, de kleuren gedekt, de detaillering verfijnd. Het exterieur verklapt in zekere mate dat achter deze gevel bijzondere ruimtes schuil gaan.

10 stappenplan

Benieuwd hoe wij het proces van uw initiatief tot de uitvoering aanpakken? Aan de hand van een voorbeeldproject leggen we het graag aan u uit in 10 overzichtelijke stappen.

10 stappenplan