Nieuws van 27 juni

Wonen op Almelo NoordOost! De laatste 15 kavels op Almelo NoordOost zijn nu beschikbaar. Wilt u hier uw droomwoning realiseren? Wij bekijken graag samen met u uw mogelijkheden.

Wonen op Almelo NoordOost!

Bouw uw eigen droomwoning in Landelijk Twente!

Op plan Almelo NoordOost heeft u de kans om uw ideale woning te bouwen omringd door het Twentse landschap en toch dichtbij de gezelligheid van het centrum. De eerste fasen van dit plan zijn eerder al in de verkoop gegaan. Nu komen dan ook de laatste 15 kavels vrij.

Woning bouwen vrij van architectuur

Op dit plan kunt u uw droomwoning bouwen zonder belemmering van regels en voorschriften. U krijgt volop vrijheid in stijl en architectuur. Een moderne villa, een kubistische woning, een schuurwoning of klassieke woning met karakteristieke kenmerken, op plan AlmeloNoord Oost is het mogelijk.

De laatste kavels:

Vanaf maandag 26 juni komen de laatste 15 kavels op plan Almelo NoordOost beschikbaar. Dit betreft 10 kavels in het noordelijke deel van vak 2 (van 843 m2 tot 1.111 m2) en 5 kavels in vak 13 (diverse groottes tussen 514 m2 en 1.244m2).

Van 26 juni t/m 05 juli heeft u de tijd om uw voorkeur voor een kavel op dit plan aan te geven. Vervolgens worden de aanmeldingen geïnventariseerd en worden tussen 11 juli en 14 juli de belangstellenden benaderd voor een optie.

Voor toekennen van een optie zijn twee aspecten doorslaggevend:

  • - Jouw voorkeurs kavel
  • - Datum van inschrijvenInteresse in een kavel?

Heeft u interesse in een kavel op Almelo NoordOost? Kijk dan voor meer informatie over het proces en de uitgifte op de betreffende webpagina van Almelo NoordOost.

Wij denken graag met u mee!

Wilt u op deze locatie graag uw droomwoning realiseren of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met u mee!

Building Design Architectuur
T. (074) 265 99 66
E
. info@buildingdesign.nl

Impressie

Binnen plan Almelo NoordOost bent u vrij van architectuur om uw eigen droomwoning te bouwen. Er zijn dus geen regels en voorschriften voor het sfeerbeeld van uw woning. Hieronder vindt u een impressie van een aantal van onze ontwerpen. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk! Samen met u werken we aan uw ideale droomwoning, passend binnen de mogelijkheden, om tot een mooi eindresultaat te komen.

Meer nieuws