Nieuws van 01 december

Uw droomwoning realiseren in Het Leuriks te Enschede? De eerste fase van plan Het Leuriks in Enschede is onlangs in de verkoop gegaan. Heeft u bouwplannen op deze locatie midden in het groen? Wij helpen u graag verder!

Uw droomwoning realiseren in Het Leuriks te Enschede?

In nieuwbouwplan Het Leuriks kiest u voor wonen midden in het groen. Deze groene locatie bevindt zich tussen de Gronausestraat, Oostweg en Keppelerdijk (stadsdeel Oost) in Enschede. In de eerste fase worden er 32 kavels uitgegeven. De kavelgroottes bedragen tussen 521 tot 800 m2.

Binnen het plan wordt er onderscheid gemaakt in 3 typologie├źn waar u uw droomwoning kunt realiseren:
1. De frisse mix
2. De boskamer
3. Rustieke velden
Iedere typologie heeft zijn eigen beeld en kwaliteitseisen.
Lees ook meer over plan Het Leuriks in de brochure.


Interesse in een kavel?

Heeft u interesse in een kavel in Het Leuriks te Enschede? Kijk dan voor meer informatie over het proces en de uitgifte op de betreffende webpagina van het kavelaanbod Enschede.

Wij denken graag met u mee!

Wilt u op deze locatie graag uw droomwoning realiseren of bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen het Beeld & Kwaliteitsplan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met u mee!

Building Design Architectuur
T. (074) 265 99 66
E
. info@buildingdesign.nl

Impressie

Binnen plan Het Leuriks kunnen diverse woonstijlen gerealiseerd worden. Hieronder vindt u een impressie van een aantal van onze ontwerpen die binnen het sfeerbeeld passen. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk! Samen met u werken we aan uw ideale droomwoning, passend binnen de mogelijkheden, om tot een mooi eindresultaat te komen.

Meer nieuws