Nieuws van 06 oktober

Wonen aan de Marskant in Hengelo? Ook de kavels voor de stadswoningen aan de Marskant zijn inmiddels in de verkoop! Wilt u midden in de stad wonen, in een prachtige stadswoning die u samen met uw architect kunt ontwerpen? Dit is uw kans!

Wonen aan de Marskant in Hengelo?

Wonen aan de Marskant

Aan de Marskant, onderdeel van de stadsring van Hengelo, zijn de 16 - 18 nieuwbouwkavels voor stadswoningen onlangs in de verkoop gegaan.

Wilt u wonen te midden van Hengelo, in een nieuw te bouwen stadswoning? Het is nu mogelijk. De woningen die op deze kavels gerealiseerd gaan worden hebben een gevarieerde en stadse uitstraling, waarbij de woningen wel familie van elkaar zijn maar onderling van elkaar mogen variëren. Zo kunnen de stadswoningen bijvoorbeeld verschillen in hoogte, breedte en detaillering in de gevel.

Iedere kavel heeft de beschikking over twee parkeerplekken op eigen terrein.

Interesse in een kavel?

Heeft u interesse in een kavel aan de Marskant te Hengelo? Kijk dan voor meer informatie over het proces en de uitgifte op de betreffende webpagina van het kavelaanbod Hengelo.

Wij denken graag met u mee!

Wilt u op deze locatie graag uw stadswoning realiseren of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden binnen het Beeld & Kwaliteitsplan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met u mee!

Building Design Architectuur
T. (074) 265 99 66
E
. info@buildingdesign.nl

Impressie

Binnen plan Marskant kunnen diverse mogelijkheden voor stadswoningen gerealiseerd worden. Hieronder vindt u een impressie van een aantal van onze ontwerpen die binnen het sfeerbeeld passen. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk! Samen met u werken we aan uw ideale droomwoning, passend binnen de mogelijkheden, om tot een mooi eindresultaat te komen.

Meer nieuws