Nieuws van 23 november

Uw woning bouwen in de Havezate Es te Hardenberg? Er komen weer nieuwe kavels beschikbaar!

Uw woning bouwen in de Havezate Es te Hardenberg?

Vanaf 2024 komen er weer nieuwe bouwkavels beschikbaar in de Havezate Es te Hardenberg. Het betreft 36 grote kavels in dit nieuwbouwplan. Een eerste deel van de kavels die uitgegeven gaan worden is al bouwrijp. De rest wordt bouwrijp gemaakt in het eerste kwartaal van 2024.

Havezate Es
Aan de noordkant gelegen van Hardenberg bevindt zich de groene nieuwbouwwijk Havezate Es. Dit woongebied beschikt over 90 ruime kavels tussen de 600 en 2.200 vierkante meter groot. De eerste kavels zijn vorig jaar uitgegeven en inmiddels zijn hier de eerste huizen in aanbouw.

Uitgifte nieuwe kavels

Op woensdag 13 december van 17:00 - 19:00 uur organiseert de gemeente Hardenberg een inloopbijeenkomst in het gemeentehuis van Hardenberg met betrekking tot de nieuwe kavels. Ook de kavelverkoop gaat dan van start. Heeft u belangstelling voor een kavel in Havezate Es? Dan kunt u zich aanmelden via de website https://www.havezate-es.nl


Uw droomwoning realiseren
Wilt u uw droomwoning realiseren op deze landelijke locatie tussen het groen? Of bent u benieuwd of uw droomhuis past in het Beeld & Kwaliteitsplan van Havezate Es? Kom vrijblijvend bij ons op gesprek en dan bekijken we samen met u de mogelijkheden!


Building Design Architectuur
T. (074) 265 99 66
E
. info@buildingdesign.nl

Impressie

Meer nieuws