Nieuws van 27 februari

Uw droomwoning op Landgoed De Woldberg te Steenwijk? Er komen nieuwe kavels beschikbaar op Landgoed De Woldberg in Steenwijk. Wilt u wonen op een royale kavel in een waterrijke omgeving? Hier is het mogelijk!

Uw droomwoning op Landgoed De Woldberg te Steenwijk?

Landgoed De Woldberg
Landgoed De Woldberg staat voor landelijk wonen met allure. De royale kavels aan de rand van het Overijsselse Steenwijk liggen op een prachtige locatie in het groen en deels aan het water. U kunt hier uw eigen droomwoning bouwen op een van de royale kavels van minimaal 2000 m2. Landgoed De Woldberg is de ideale plek voor natuurliefhebbers die royaal en ruimtelijk willen wonen.

De Kavels
In april gaan de volgende 12 kavels van het landgoed in de verkoop. Dit betreffen zowel waterkavels als tuinkavels. De kavels hebben een oppervlakte tussen de 2070 en 2886 m2.

Open kavel middag
Op zaterdag 13 april tussen 13:00 tot 16:00 uur is er een open kavel middag voor de 12 kavels die in de verkoop gaan. Tijdens deze middag kunt u vrijblijvend een kijkje nemen bij de kavels en kunt u zich ook direct inschrijven voor een optie op een van de kavels. De opties op de beschikbare bouwkavels worden verstrekt volgens een lotingsprocedure. Meer informatie over deze open kavel middag kunt u hier vinden op de website van Landgoed De Woldberg.

Building Design Architectuur als architect van uw woning?
Met Building Design Architectuur neemt u een veelzijdige en ambitieuze architect in handen met kennis van zaken. Wij denken graag met u mee en schrikken niet terug voor complexe vraagstukken. Uw droom vertalen wij naar een haalbaar bouwplan. Dat doen we als nuchtere Twentenaren. Een professionele aanpak in begrijpelijke taal zonder opsmuk. Samen met u werken we aan een ontwerp op maat, passend binnen de mogelijkheden. Wilt u er ook een interieurontwerp bij? Onze interieurafdeling staat voor u klaar. Het complete ontwerpproces tot en met de bouwbegeleiding kunnen we voor uw verzorgen. Niks moet, alles kan.
Samen trots op het eindresultaat is onze missie!

Uw droomwoning realiseren?
Wilt u uw droomwoning realiseren op Landgoed De Woldberg of bent u benieuwd of deze past binnen het Beeld-en-Kwaliteitsplan van Landgoed De Woldberg? Kom vrijblijvend bij ons op gesprek en dan bekijken we samen de mogelijkheden!

Building Design Architectuur
T. (074) 265 99 66
E
. info@buildingdesign.nl

Impressie

Meer nieuws