Nieuws van 16 april

Uw woning bouwen op nieuwbouwplan Heideslag Kiefland (fase II)? Wij helpen u graag verder!

Uw woning bouwen op nieuwbouwplan Heideslag Kiefland (fase II)?

Heideslag Kiefland (fase II)
Met nieuwbouwplan Heideslag heeft het Gelderse dorp Wehl er een nieuw woongebied bijgekregen. In Kiefland staat de dorpse woonkwaliteit voorop en wordt er nadrukkelijk gebruik gemaakt van het bestaande karakter en de groene omgeving van Wehl. Het streven is dan ook om binnen dit nieuwbouwplan een mix van woningtypen te realiseren die zich aansluiten bij het bestaande levendige en dorpse karakter.

Onlangs zijn de particuliere kavels middels een loting systeem uitgeven. Het gaat om 65 kavels voor vrijstaande woningen, 54 kavels voor 2-onder-een-kap woningen en 4 geschakelde woningen.
Bent u een van de gelukkigen die een kavel heeft weten te bemachtigen?
Gefeliciteerd! U heeft nu de mogelijkheid om uw woning te realiseren op een van de kavels binnen dit nieuwbouwplan.

Building Design Architectuur als architect voor uw kavel
Wilt u weten of uw woning past binnen het Beeld & Kwaliteitsplan van Heideslag Kiefland of bent u op zoek naar een architect voor de realisatie van uw woning?
Wij helpen u graag verder. Kom vrijblijvend op gesprek en dan bekijken we samen de mogelijkheden!

Building Design Architectuur
T. (074) 265 99 66
E
. info@buildingdesign.nl


Bekijk hieronder een impressie van een aantal van de mogelijkheden:

Impressie

Binnen nieuwbouwplan Heideslag kunnen diverse mogelijkheden gerealiseerd worden. Hieronder vindt u een impressie van een aantal van onze ontwerpen die binnen het sfeerbeeld passen. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk! Samen met u werken we aan uw ideale droomwoning, passend binnen de mogelijkheden, om tot een mooi eindresultaat te komen.

Meer nieuws