Nieuws van 30 mei

Uw woning bouwen op nieuwbouwplan Emmelhage Emmeloord (Fase 3B)? Wij helpen u graag verder!

Uw woning bouwen op nieuwbouwplan Emmelhage Emmeloord (Fase 3B)?

Emmelhage (fase 3B)

Aan de rand van Emmeloord wordt een eigentijdse en toekomstbestendige woonwijk gerealiseerd. In nieuwbouwwijk Emmelhage wordt door de mix van diverse woningtypes een dynamisch woonlandschap gecreëerd. Een bijzondere nieuwe invulling, met respect voor het verleden, maar met een open vizier naar de toekomst.

Inmiddels zijn de kavels van fase 3B in de verkoop gegaan en zijn de particuliere kavels o.b.v. een loting systeem toegewezen. Het gaat in totaal om 34 kavels; 18 twee-onder-één-kapwoningen en 16 vrijstaande woningen. Ook dit deel van het plan wordt ruim opgezet, met veel ruimte voor water en groen. Het is een nieuwe stap in de ontwikkeling van Emmelhage. Deels passend in de bestaande polderstructuur, maar met ruimte voor een eigen identiteit.

Bent u een van de gelukkigen die een kavel heeft weten te bemachtigen?
Gefeliciteerd! U heeft nu de mogelijkheid om uw woning te realiseren op een van de kavels binnen dit nieuwbouwplan.

Building Design Architectuur als architect voor uw kavel
Wilt u weten of uw woning past binnen het Beeld & Kwaliteitsplan van Emmelhage Emmeloord? Of bent u op zoek naar een architect voor de realisatie van uw vrijstaande of twee-onder-één-kap woning?
Wij helpen u graag verder. Kom vrijblijvend op gesprek en dan bekijken we samen de mogelijkheden!

Building Design Architectuur
T. (074) 265 99 66
E
. info@buildingdesign.nl


Bekijk hieronder een impressie van een aantal van de mogelijkheden:

Impressie

Binnen nieuwbouwplan Emmelhage kunnen diverse mogelijkheden gerealiseerd worden. Hieronder vindt u een impressie van een aantal van onze ontwerpen die binnen het sfeerbeeld passen. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk! Samen met u werken we aan uw ideale droomwoning, passend binnen de mogelijkheden, om tot een mooi eindresultaat te komen.

Meer nieuws