Nieuws van 25 september

Bouwen op Franciscushof Zuid te Raalte? De inschrijving voor de nieuwbouwkavels van deelgebieden Het Eiland en De Erven is inmiddels gestart! Heeft u interesse of wilt u graag bouwen op een van deze kavels? Wij denken graag met u mee! Samen realiseren we uw droomwoning.

Bouwen op Franciscushof Zuid te Raalte?

Franciscushof Zuid is gelegen tussen de N35 en het al eerder gerealiseerde deel van nieuwbouwplan Franciscushof, te Raalte. Het heeft een ruime opzet en krijgt een groene en landelijke uitstraling.

Fase II

Project Franciscushof wordt uitgegeven in vier fases. Momenteel is fase twee aan de beurt, waar deelgebieden Het Eiland en De Erven worden uitgegeven.

In deze fase worden diverse bouwkavels uitgegeven, geschikt voor:

  • 14 vrijstaande woningen
  • 14 twee-onder-een-kapwoningen
  • 10 rijwoningen (deze worden uitgegeven middels collectief particulier opdrachtgeverschap, CPO)

Voor dit plan kunt u zich inschrijven tot uiterlijk 4 oktober. 11 Oktober volgt de loting van de kavels.

Interesse in een kavel?

Heeft u interesse in een kavel op deelgebied Het Eiland of De Erven van Franciscushof Zuid? Kijk dan voor meer informatie over het proces en de uitgifte op de betreffende webpagina van de Gemeente Raalte.

Wij denken graag met u mee!

Wilt u op deze locatie graag uw droomwoning realiseren of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met u mee!

Building Design Architectuur
T. (074) 265 99 66
E
. info@buildingdesign.nl

Impressie

Binnen plan Franciscushof Zuid bent u vrij van architectuur om uw eigen droomwoning te bouwen. Er zijn dus geen regels en voorschriften voor het sfeerbeeld van uw woning. Wel zijn er een aantal bouwregels vanuit het bestemmingsplan en het kavelpaspoort. Hieronder vindt u een impressie van een aantal van onze ontwerpen die binnen dit sfeerbeeld en de regels passen. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk! Samen met u werken we aan uw ideale droomwoning, passend binnen de mogelijkheden, om tot een mooi eindresultaat te komen.

Meer nieuws